(Poistunut julkaisusta)

Lääkealan asiantuntijoita
DRA Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.11.2018

Kovassa kasvuvireessä oleva DRA Consulting hakee useita uusia talentteja! Tule kehittymään kasvavaan ja asiantuntevaan joukkoomme!

Haemme kokeneita lääkealan asiantuntijoita seuraaviin tiimeihin

Regulatory

Pharmacovigilance

Promotional review

Medical

Market Access

DRA:n palvelut kattavat lääkkeen koko regulatorisen elinkaaren

Sparraamme asiakkaitamme lääkkeen elinkaareen liittyvissä strategisissa pohdinnoissa ja olemme tukena koko myyntilupaprosessin ajan dokumentaation laatimisesta myyntiluvan myöntämiseen saakka. Meille myyntilupaprosessi on kokonaisuus, jossa asioiden keskinäiset syy-seuraussuhteet ymmärretään ja synergiahyödyt huomioidaan. Tehtävämme on varmistaa, että prosessi etenee suunnitellusti ja aikataulussa – nopeinta reittiä.

Tunnemme market accessia ja markkinointia sääntelevät lait ja määräykset sekä tulevaisuuden trendit. Siksi löydämme reitit ja näkökulmat, joiden avulla asiakkaamme saavat lääkevalmisteensa markkinoille viivytyksettä. Riskit hallitsemalla varmistamme, että lääkkeet ovat potilaiden saatavilla.

Missionamme on saada uusia ja innovatiivisia lääkkeitä potilaille ja sitä kautta edistää parasta mahdollista lääkehoitoa.

Tarjoamme sinulle

DRA:lla sinulla on erinomaiset mahdollisuudet laajentaa osaamistasi monipuolisissa ja vaihtelevissa tehtävissä sekä asiakastoimeksiannoissa. Asiantuntijana pääset kehittämään DRA:n palveluita, vaikuttamaan muuttuvaan lääkealaan sekä verkostoitumaan kansainvälisesti. Kollegoinasi on lähes 80 lääkealan asiantuntijaa sekä kansainvälinen asiantuntijaverkostomme. Osallistut aktiivisesti koulutuksiin, sekä kouluttajana että oppijana.

Panostamme vahvasti työhyvinvointiin ja työssä viihtymiseen. Olemme inhimillinen ja välittävä yritys, jossa asiantuntijat innostuvat ja motivoituvat yhdessä huippusuorituksiin. Työilmapiirimme ja työtyytyväisyytemme ovat huipputasolla!

DRA:n yrityskulttuuri on innovatiivinen sekä avoin uusille tuulille ja asiakkaiden palvelutarpeille.

Odotamme sinulta

Sinulla on vähintään kolme vuotta kokemusta joltain edellä mainitulta liiketoiminta-alueelta sekä soveltuva korkeakoulututkinto. Arvostamme itseohjautuvuutta, vastuunottoa ja halua kehittyä ammattilaisena sekä taitoa jakaa osaamista kollegoille. Tehtävässä vaaditaan sujuvaa englannin sekä suomen tai muun pohjoismaisen kielen taitoa. Työtehtäväsi ja roolisi muovautuvat aikaisemman osaamisesi ja uratoiveidesi perusteella.

DRA Consultingin tarina

DRA perustettiin 16 vuotta sitten kolmen omistajamme toimesta. Alusta lähtien oli tärkeää luoda sellainen työpaikka, jossa viihdytään ja innostutaan hyvässä porukassa. Tänään DRA Consulting Oy on noin 300 lääkeyrityksen kumppani kautta Euroopan.  Organisaatio on edelleen litteä ja byrokratia vähäistä. Vahvuuksiamme ovat vahva asiantuntemus, luotettavuus, ratkaisukeskeisyys ja joustavuus. Olemme vahvasti kasvava lääkealan tiennäyttäjä, joka ymmärtää lääkkeen koko elinkaaren ja vie asiakkaan nopeinta reittiä päämäärään.

Innostuitko?

Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi osoitteeseen talentpool@dra.fi 9.12.2018 mennessä. Kerro hakemuksessasi, millaista osaamista sinulla jo on ja missä tehtävissä haluaisit loistaa DRA:lla.
Tutustu meihin lisää: DRA.fi, Instagram, Facebook, Twitter, LinkedIn.