(Poistunut julkaisusta)

Lääkealan asiantuntija
DRA Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.11.2019

Lääkealan huipputyyppi, tule meille kaltaistesi joukkoon! Etsimme innovatiivisia moniosaajia vauhdittamaan toimintamme kasvua seuraaviin tiimeihin:

Regulatory affairs

Marketing compliance

Medical services

Market Access and HTA

GMP/QA

MDD/IVD specialist

Pharmacovigilance

DRA:n palvelut kattavat lääkkeen/laitteen koko elinkaaren

Sparraamme asiakkaitamme elinkaareen liittyvissä strategisissa pohdinnoissa ja olemme tukena dokumentaation laatimisesta alkaen. Meille lääkkeen/laitteen elinkaari on kokonaisuus, jossa asioiden keskinäiset syy-seuraussuhteet ymmärretään ja synergiahyödyt huomioidaan.

Tunnemme market accessia ja markkinointia sääntelevät lait ja määräykset sekä tulevaisuuden trendit. Siksi löydämme reitit ja näkökulmat, joiden avulla asiakkaamme saavat valmisteensa potilaiden käyttöön viivytyksettä. Lääketurvatoiminta on edellytys lääkkeen käytölle ja osa riskien hallintaa.  Syvällinen lääketieteellinen osaaminen toimii kaiken tämän tukirankana.

 

Tarjoamme sinulle

DRA:lla sinulla on erinomaiset mahdollisuudet laajentaa osaamistasi monipuolisissa ja vaihtelevissa tehtävissä sekä asiakastoimeksiannoissa. Asiantuntijana pääset kehittämään DRA:n palveluita, vaikuttamaan muuttuvaan lääkealaan sekä verkostoitumaan kansainvälisesti. Kollegoinasi on 80 lääkealan asiantuntijaa sekä kansainvälinen asiantuntijaverkostomme. Osallistut aktiivisesti koulutuksiin, sekä kouluttajana että oppijana.

DRA:n yrityskulttuuri on innostava ja innovatiivinen sekä avoin uusille tuulille ja asiakkaiden palvelutarpeille.

Odotamme sinulta

Sinulla on vähintään kolme vuotta kokemusta joltain edellä mainitulta liiketoiminta-alueelta sekä soveltuva korkeakoulututkinto. Arvostamme itseohjautuvuutta, vastuunottoa ja halua kehittyä ammattilaisena sekä taitoa jakaa osaamista kollegoille. Tehtävässä vaaditaan sujuvaa englannin sekä suomen tai muun pohjoismaisen kielen taitoa.  Erityisesti arvostamme ruotsin kielen erinomaista taitoa. Työtehtäväsi ja roolisi muovautuvat aikaisemman osaamisesi ja uratoiveidesi perusteella.

Innostuitko?

Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi osoitteeseen talentpool@dra.fi 9.12.2019 mennessä. Kerro hakemuksessasi, millaista osaamista sinulla jo on ja missä tehtävissä haluaisit loistaa DRA:lla.

Tutustu meihin lisää: DRA.fi, Instagram, Facebook, Twitter, LinkedIn.