(Poistunut julkaisusta)

Lääke-esittelijä, Varsinais-Suomi ja Satakunta
Orion Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.5.2018

Yksikön kuvaus:

Orion on Suomen markkinajohtaja lääkkeiden myynnissä. Suomen myynti- ja markkinointiosasto edistää Orionin ihmislääkkeiden myyntiä pääkohderyhmänään lääkärit, apteekit, hoitajat sekä kuluttajat.

Tehtävän kuvaus:

Tehtävänäsi on vastata astma- ja allergialääkkeiden myynnistä perusterveydenhuollon reseptikentällä. Myyntialueenasi on Varsinais-Suomi ja Satakunta. Asiakaskohderyhmääsi kuuluvat muun muassa terveyskeskus-, työterveys- ja keuhkolääkärit sekä astmahoitajat.

Edellytykset:

Olet kokenut ja motivoitunut lääkealan ammattilainen, ja sinulla on jatkuva halu kehittyä työssäsi. Luemme eduksesi, jos sinulla on olemassa olevia perusterveydenhuollon tai keuhkosairauksien erikoislääkäreiden asiakassuhteita Varsinais-Suomen/Satakunnan alueelta. Odotamme sinulta farmasian, sairaanhoidon, terveydenhuollon tai kaupallisen alan koulutusta, sekä aiempaa kokemusta lääkealalta.

Kykenet luomaan pitkäkestoisia asiakassuhteita ja sinulla on vahva halu onnistua myyntitavoitteissasi. Osaat toimia työssäsi itsenäisesti, mutta omaat myös vahvat tiimipelaamisen taidot ja halun käyttää osaamistasi koko tiimin kehittymisen hyväksi. Olet sinnikäs tuloksen tekijä; osaat analysoida alueesi myyntitilastoja ja suunnitella toimintaasi niiden mukaisesti. Olet myös joustava ja valmis omaksumaan ja viemään uusia toimintatapoja käytäntöön.

Tarjoamme:

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän erinomaisten tuotteiden parissa hyvässä tiimissä ja tiiviissä työyhteisössä. Pääset näköalapaikalle markkinajohtajayrityksessä ja saat taaksesi ison organisaation tuen. Tarjoamme myös kilpailukykyiset edut ja mahdollisuuden jatkuvaan kouluttautumiseen.

Lisätietoja tehtävästä:

Myyntipäällikkö Susanna Onnela, puh. 050 966 2676
- ma 7.5. klo 14-16
- pe 11.5. klo 9-12
- ma 14.5. klo 14-16