Lääkärit
Henkilöstöpalvelu Heimo

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 7.12.2020


Vääksyn Lääkärikeskus on v. 2006 perustettu perheyritys. Olemme moderni lääkärikeskus maaseudun rauhassa, noin tunnin ajomatkan päässä pääkaupunkiseudun hälystä Asikkalassa. Meillä työskentelee 26 terveydenhoitoalan ammattilaista ja lisäksi tukenamme ovat Docrates syöpäsairaalan etälääkärit.  Etsimme asiakkaallemme Vääksyn Lääkärikeskukseen itsenäisiksi ammatinharjoittajiksi

LÄÄKÄREITÄ

Meille sydämen asia on asiakkaan kohtaaminen yksilönä, lämminhenkinen työyhteisö ja aito mahdollisuus kehittyä. Meillä työ ja vapaa-aika yhdistyvät vaivatta.


Jos arvostat näitä asioita ja haluat tulla joukkoomme ammattitaitoiseen työyhteisöön, niin me Vääksyn Lääkärikeskuksessa odotamme Sinua. Lisätietoja tehtävästä antaa Tiina Wangel puh. 0400 487 992. Täytä hakemus kyseisen ilmoituksen kautta, työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Ensimmäinen haastattelukierros tehdään videohaastatteluna.


www.vaaksynlaakarikeskus.fi                                                                       www.hp.heimo.fi

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot