LÄÄKÄRI
KTO- Kehitysvamma-alan tuki- ja osaamiskeskus

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 23.12.2021
KTO- Kehitysvamma-alan tuki- ja osaamiskeskus
Varsinais-Suomen erityishuoltopiirin kuntayhtymä KTO – Kehitysvamma-alan tuki- ja osaamiskeskus tarjoaa palveluja kehitysvammaisille ja muille eritystä tukea tarvitseville ihmisille.Toimimme Varsinais-Suomessa 27 jäsenkuntamme alueella ja meillä on 20 erilaista palveluyksikköä eri puolilla Varsinais-Suomea.Kuntayhtymä järjestää erityisasiantuntijapalveluina muun muassa kuntoutusta, palvelukoti- ja avohuoltoasumista, opetusta, tutkimusta sekä työtoimintaa. Palveluissamme korostuvat asiakkaan oikeudet. Tarjoamme asiakkaidemme arjen ja terveyden tueksi kunkin yksilöllisisiin tarpeisiin sopivia palveluita. Tavoitteena on, että järjestetty tuki ja palvelut mahdollistavat vammaiselle henkilölle oman näköisen elämän.Ammattilaisemme tekevät vaativaa hoito- ja ohjaustyötä, neuropsykiatrista hoito- ja kuntoutustyötä sekä autismikuntoutukseen keskittyvää työtä. Arvojamme ovat oikeudenmukaisuus, turvallisuus, hyvä yhteishenki ja arvostava vuorovaikutus. Moniammatillisessa työyhteisössämme työskentelee lääketieteen, sosiaali- ja terveysalan ja erityisopetuksen ammattilaisia.

Kehitysvamma-alan tuki ja osaamiskeskus, Varsinais-Suomen erityishuoltopiiri

Etsimme nyt osaavaan joukkoomme

LÄÄKÄRIÄ

vakituiseen tai määräaikaiseen virkaan

Työskentelet uusissa toimitiloissamme Paimiossa haasteellisten ja vaativien kehityshäiriöiden parissa. Asiakkainamme on ensisijaisesti henkilöitä, joilla on kehityksenaikainen neurologinen häiriö. Työaika on arkisin 08-16 välillä eikä sisällä ilta-/yöpäivystystä. Työnkuvasi on monipuolinen, koulutus- ja konsultaatiomahdollisuudet ovat hyvät.

Ensisijaisia tehtäviäsi ovat kuntoutussuunnitelmien tekeminen yhdessä muiden asiantuntijoiden kanssa sekä lääkekontrollit. Kliinisen poliklinikkatyön lisäksi osallistut myös toiminnan kehitystyöhön. Toimintamme lähtökohta on kunkin asiakkaamme yksilölliset tarpeet ja tilanne. Edellytämmekin hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Meille on tärkeää, että asiakas kokee olevansa tärkeä.


Tehtävän kelpoisuusehtona on laillistettu lääkäri sekä erikoislääkärin pätevyys, mutta voit myös olla erikoistumisvaiheessa oleva tai kokenut yleislääkäri.

Monet erikoisalat ovat hyväksyneet palvelut erikoistumiskoulutukseen. Soveltuvimpia erikoisaloja ovat mm. lastenneurologia, lastenpsykiatria, neurologia ja yleislääketiede. Kehitysvammalääketieteen kokemus katsotaan eduksi. Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen ja kirjallinen taito.

Tehtävän myötä saat kilpailukykyisen palkan (kokonaispalkka 7 200 EUR / kk), monipuoliset koulutusmahdollisuudet, liikunta- ja kulttuuriseteleitä e-passin muodossa, ilmaisen pysäköinnin sekä KVTES:n mukaiset säännölliset työajat sekä lomaedut. 

Sote-uudistuksen tultua voimaan 1.1.2023 toimintamme fuusioituu Varsinais-Suomen hyvinvointialueeseen ja työntekijämme siirtyvät työsuhde-etuineen uuteen organisaatioon liikkeenluovutusperiaatteella.

Tarjoamme sinulle toimivan, moniammatillisen, kollegiaalisen ja erittäin mukavan työyhteisön. Meillä pääset kehittämän ammatillista osaamistasi ja toimintatapojamme. Meillä on mahdollista vaikuttaa työnkuvaan lääkärin kiinnostuksen mukaisesti.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevältä vaadittava rikosrekisterilain mukainen rikosrekisteriote sekä lääkärintodistus.

Lisätietoja hakuprosessista antaa Eezy Personnelin seniorikonsultti Pekka Loponen, puh. 040 556 0905 (ei tavattavissa viikolla 1). Haethan tehtävää viimeistään 23.01.2022.

Sijainti: Naskarlanraitti 3
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot