Lääkäri
KTO- Kehitysvamma-alan tuki- ja osaamiskeskus

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 23.6.2021
KTO- Kehitysvamma-alan tuki- ja osaamiskeskus
 Varsinais-Suomen erityishuoltopiirin kuntayhtymä KTO – Kehitysvamma-alan tuki- ja osaamiskeskus tarjoaa palveluja kehitysvammaisille ja muille eritystä tukea tarvitseville ihmisille.Toimimme Varsinais-Suomessa 27 jäsenkuntamme alueella ja meillä on 20 erilaista palveluyksikköä eri puolilla Varsinais-Suomea. Kuntayhtymä järjestää erityisasiantuntijapalveluina muun muassa kuntoutusta, palvelukoti- ja avohuoltoasumista, opetusta, tutkimusta sekä työtoimintaa. Palveluissamme korostuvat asiakkaan oikeudet. Tarjoamme asiakkaidemme arjen ja terveyden tueksi kunkin yksilöllisisiin tarpeisiin sopivia palveluita. Tavoitteena on, että järjestetty tuki ja palvelut mahdollistavat vammaiselle henkilölle oman näköisen elämän. Ammattilaisemme tekevät vaativaa hoito- ja ohjaustyötä, neuropsykiatrista hoito- ja kuntoutustyötä sekä autismikuntoutukseen keskittyvää työtä. Arvojamme ovat oikeudenmukaisuus, turvallisuus, hyvä yhteishenki ja arvostava vuorovaikutus. Moniammatillisessa työyhteisössämme työskentelee lääketieteen, sosiaali- ja terveysalan ja erityisopetuksen ammattilaisia.

Etsimme nyt osaavaan joukkoomme LÄÄKÄRIÄ vakituiseen virkaan

Työskentelet haasteellisten ja vaativien kehityshäiriöiden parissa. Asiakkainamme on ensisijaisesti henkilöitä, joilla on kehityksenaikainen neurologinen häiriö.  Työnkuvasi on monipuolinen, koulutus- ja konsultaatiomahdollisuudet ovat hyvät. Ensisijaisia tehtäviäsi ovat kuntoutussuunnitelmien tekeminen yhdessä muiden asiantuntijoiden kanssa ja lääkekontrollit. Kliinisen poliklinikkatyön lisäksi osallistut myös toiminnan kehitystyöhön. Toimintamme lähtökohta on kunkin asiakkaamme yksilölliset tarpeet ja tilanne. Edellytämmekin hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Meille on tärkeää, että jokainen asiakas kokee olevansa tärkeä.

Tehtävän kelpoisuusehtona on laillistettu lääkäri, erikoislääkärin pätevyys tai käynnissä olevat erikoistumisopinnot. Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen ja kirjallinen taito.

Virkaan valittavan on esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevältä vaadittava rikosrekisterilain mukainen rikosrekisteriote sekä lääkärintodistus.

Tarjoamme sinulle toimivan, moniammatillisen, kollegiaalisen ja erittäin mukavan työyhteisön. Meillä pääset kehittämän ammatillista osaamistasi ja toimintatapojamme.  Meillä on mahdollista räätälöidä työnkuva lääkärin kiinnostuksen mukaisesti. Useimmat erikoisalat ovat hyväksyneet palvelut myös erikoistumiskoulutukseen.

Tarjoamme sinulle monipuoliset koulutusmahdollisuudet, liikunta- ja kulttuuriseteleitä e-passin muodossa, ilmaisen pysäköinnin ja KVTES:n mukaiset lomaedut. Työaika on arkisin 8- 16 välillä eikä sisällä ilta-/yöpäivystystä.

Lisätietoja saat Eezy Personnelin seniorikonsultti Hannele Larkovuolta p. 0400 714113 / hannele.larkovuo@eezy.fi 
Hakuaika on lomakaudesta johtuen pitkä, mutta prosessi etenee myös kesän aikana. Kannattaa siis toimia nopeasti.

 


Ota yhteyttä:

Sijainti: Naskarlanraitti 3
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot