Lääkäri
KTO- Kehitysvamma-alan tuki- ja osaamiskeskus

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 17.2.2021
KTO- Kehitysvamma-alan tuki- ja osaamiskeskus
Varsinais-Suomen erityishuoltopiirin kuntayhtymä KTO – Kehitysvamma-alan tuki- ja osaamiskeskus tarjoaa palveluja kehitysvammaisille ja muille erityistä tukea tarvitseville ihmisille.Toimimme Varsinais-Suomessa 27 jäsenkuntamme alueella ja meillä on 20 erilaista palveluyksikköä eri puolilla Varsinais-Suomea.Kuntayhtymä järjestää erityisasiantuntijapalveluina muun muassa kuntoutusta, palvelukoti- ja avohuoltoasumista, opetusta, tutkimusta sekä työtoimintaa. Palveluissamme korostuvat asiakkaan oikeudet. Tarjoamme asiakkaidemme arjen ja terveyden tueksi kunkin yksilöllisiin tarpeisiin sopivia palveluita. Tavoitteena on, että järjestetty tuki ja palvelut mahdollistavat vammaiselle henkilölle oman näköisen elämän.Ammattilaisemme tekevät vaativaa hoito- ja ohjaustyötä, neuropsykiatrista hoito- ja kuntoutustyötä sekä autismikuntoutukseen keskittyvää työtä. Arvojamme ovat oikeudenmukaisuus, turvallisuus, hyvä yhteishenki ja arvostava vuorovaikutus. Moniammatillisessa työyhteisössämme työskentelee lääketieteen, sosiaali- ja terveysalan ja erityisopetuksen ammattilaisia.

Etsimme nyt osaavaan joukkoomme

LÄÄKÄRIÄ vakituiseen virkaan.

Kehitysvamma-alan tuki-ja osaamiskeskuksen (KTO) asiakkaina on ensisijaisesti henkilöitä, joilla on kehityksenaikainen neurologinen häiriö. Työskenteletkin haasteellisten ja vaativien kehityshäiriöiden parissa, ensisijaisena tehtävänäsi kuntoutussuunnitelmien tekeminen yhdessä muiden asiantuntijoiden kanssa sekä lääkekontrollit. Kliinisen poliklinikkatyön lisäksi osallistut myös toiminnan kehitystyöhön. Työnkuvasi on monipuolinen ja koulutus- ja konsultaatiomahdollisuudet ovat hyvät.

Tehtävän kelpoisuusehtona on laillistettu lääkäri tai erikoislääkärin pätevyys tai käynnissä olevat erikoistumisopinnot. Haettavan viran kohdalla soveltuvimmat erikoisalat ovat lastenneurologia, lastenpsykiatria ja neurologia, mutta toimenkuvaasi on myös mahdollista räätälöidä kiinnostuksesi mukaiseksi. Kehitysvammalääketieteen kokemus katsotaan eduksi. Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen ja kirjallinen taito.

Toimintamme lähtökohta on kunkin asiakkaamme yksilölliset tarpeet ja tilanne. Edellytämmekin hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Meille on tärkeää, että asiakas kokee olevansa tärkeä.

Virkaan valittavan on esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevältä vaadittava rikosrekisterilain mukainen rikosrekisteriote sekä lääkärintodistus.

KTO:lla sinua odottaa toimiva, moniammatillinen, kollegiaalinen ja erittäin mukava työyhteisö! Meillä pääset kehittämään ammatillista osaamistasi ja toimintatapojamme.

Tarjoamme sinulle monipuoliset koulutusmahdollisuudet, kollegoiden tuen, liikunta- ja kulttuuriseteleitä e-passin muodossa, ilmaisen pysäköinnin ja KVTES:n mukaiset lomaedut. Työaika on arkisin 8- 16 välillä eikä sisällä ilta-/yöpäivystystä.

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista saat Eezy Personnelin seniorikonsultti Hannele Larkovuolta p. 0400 714113. Hae tehtävää viimeistään 14.3.2021 mennessä.

 


Ota yhteyttä:

Sijainti: Naskarlanraitti 3
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot