Lääkäri
Työterveys Laine Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.10.2020

Työterveyshuollon erikoislääkäri, erikoistuva lääkäri tai työterveyshuollossa työskentelystä kiinnostunut yleislääkäri, liity iloiseen ja osaavaan joukkoomme!

Toimintamme laajenemisen ja asiakkaidemme palvelutarpeen kasvamisen myötä etsimme lisää osaajia joukkoomme. Työssäsi olet osa moniammatillista tiimiä ja osaltasi huolehdit vastuuasiakkaidemme työterveyshuollosta. Arvostamme palveluhenkisyyttä ja ratkaisukeskeistä työotetta.

Meillä voit aidosti vaikuttaa oman työsi kehittämiseen. Olemme saaneet kiitosta myös erinomaisesta perehdytyksestä. Kouluttajayksikkönä tarjoamme työterveyshuoltoon erikoistuvalle laaja-alaisen ja kattavan toimialaosaamisen. Jyväskylässä voimme räätälöidä Sinulle paikallisesti toteutuvan työterveyslääkärin koulutuspolun.

Työyhteisömme on tiivis ja hyvällä huumorilla varustettu. Tarjoamme vastuullisen tehtävänkuvan, kilpailukykyisen palkan sekä mahdollisuuden räätälöidä sinulle sopiva työkokonaisuus.

Ole meihin rohkeasti yhteydessä, kerromme mielellämme lisää työmahdollisuuksista. Pyydämme toimittamaan vapaamuotoisen hakemuksen tai ilmaisemaan kiinnostuksesi työmahdollisuuksiamme kohtaan 30.10.2020 mennessä. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1393238
  • Tehtäväalue: Terveydenhuolto/sosiaaliala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Sijainti: Jyväskylä
  • Lisätietoja antaa: Jarno Pylkkänen, toimitusjohtaja p. 0505760641 (jarno.pylkkanen@tyoterveyslaine.fi) tai Tomi Kotilainen, palvelupäällikkö p. 050 379 9495 (tomi.kotilainen@tyoterveyslaine.fi)