(Poistunut julkaisusta)

Lääkäri
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.5.2019

Tehtävän kuvaus


Helsingin kaupungin kotisairaala on erityistason palliatiiviseen/saattohoitoon ja sairaalatasoisiin infektiopotilaisiin keskittyvä sadan potilaspaikan yksikkö, joka toimii neljästä toimipisteestä käsin. Toimintamme tärkeänä osana on 2017 perustettu palliatiivinen poliklinikka, jolla on koulutusoikeudet palliatiivisen lääketieteen erityispätevyyteen.

Etsimme lääkäriä kasvavalle palliatiiviselle poliklinikallemme uuteen virkaan.

Toivomme, että sinulla on erityispätevyys palliatiivisessa lääketieteessä tai olet parhaillaan koulutuksessa erityispätevyyttä varten.
Työskentelet ajanvarauspoliklinikalla yhdessä kokeneen sairaanhoitajan kanssa. Työskentely kotisairaalassa on mahdollista sovittaessa.

Tarjoamme hyvän työilmapiirin, hyvät koulutusmahdollisuudet ja suuren kuntatyönantajan henkilöstöedut. Palkkauksessa olemme siirtyneet muokattuun terveyskeskusliitteeseen.

Täytä hakemuksesi ensisijaisesti osoitteessa helsinkirekry.fi. Kirjallisen hakemuksen voit lähettää Helsingin kaupungin kirjaamoon, sosiaali- ja terveystoimi, PL 10, 00099 Helsingin kaupunki. Kuoreen tunnus 7-991-19. (Käyntiosoite on Pohjoisesplanadi 11-13.)

Hakemusasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta.

Kelpoisuusehto


Suomessa laillistettu lääkäri ja palliatiivisen lääketieteen erityispätevyys tai käynnissä oleva koulutus palliatiivisen lääketieteen erityispätevyyteen.

Kielitaitovaatimuksena on hyvä suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Virkaan valitun on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa virkaan kuuluvia tehtäviä.

Luemme eduksi


38h15min/ vko