(Poistunut julkaisusta)

Lääkäri
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.2.2019

Tehtävän kuvaus


Hietaniemenkadun palvelukeskus on helsinkiläisiä asunnottomia palveleva moniammatillinen sosiaali- ja terveysalan yksikkö Kampissa.

Haemme yleislääketieteen erikoislääkäriä tai yleislääketieteestä kiinnostunutta lääkäriä vakinaiseen virkaan. Työsi on matalan kynnyksen avosairaanhoidon vastaanottotyötä ilman ajanvarausta asunnottomien palvelukeskuksessa.

Hietaniemenkadun palvelukeskus on asunnottomia helsinkiläisiä palveleva moniammatillinen yksikkö. Samassa rakennuksessa sijaitsee myös Helsingin kaupungin ainoa hätämajoitus.

Yksikön lääkärin tehtäviin vastaanottotyön lisäksi kuuluu yhteistyö ja yhteisvastaanotot talon sairaanhoitajien, sosiaaliohjaajien ja sosiaalityöntekijöiden kanssa.
Yksikössä on yksi lääkärin virka, joka on Töölön terveysaseman alainen. Kaupungin omien poliklinikoiden erikoislääkärit antavat hyvät konsultaatiomahdollisuudet. Tärkeät yhteistyötahot ovat päihdepoliklinikat, psykiatrian poliklinikat ja niihin kuuluvat jalkautuvat yksiköt sekä kaupungin etsivän lähityön yksikkö.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn lisäksi hyvät kouluttautumismahdollisuudet ja kaupungin henkilöstöedut. Palkkaus on paikallisen(?) vai lääkärisopimuksen ei-omalääkäri virkaehtosopimuksen mukainen

Virka täytetään 1.5.2019 lähtien. Myös osa-aikainen työjärjestely on mahdollinen.

Täytä hakemuksesi ensisijaisesti osoitteessa helsinkirekry.fi. Kirjallisen hakemuksen voit lähettää Helsingin kaupungin kirjaamoon, sosiaali- ja terveystoimi, PL 10, 00099 Helsingin kaupunki. Kuoreen tunnus 7-296-19. (Käyntiosoite on Pohjoisesplanadi 11-13.)Hakemusasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta.

Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

Kelpoisuusehto


Kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistettu lääkäri. Eduksi katsotaan kokemus päihdelääketieteestä ja psykiatriasta.

Suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Virkaan valitun on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa virkaan kuuluvia tehtäviä.

Luemme eduksi


38 t 15 min./ vko