Lääkäri osastotyöhön, kuntoutus
Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 15.2.2021

Etsimme lääkäriä työskentelemään kuntoutuksen parissa. 

Työnkuva on pääsääntöisesti osastolla päivätyönä tapahtuvaa yleislääkärin työtä.Tutkimme aktiivisesti mahdollisuuksia hoitaa tehtävää osittain myös etänä joustavin työaikajärjestelyin.

Saat työtehtävään ja -paikkaan tarvittavan perehdytyksen sekä ohjauksen kokeneimmilta kollegoiltasi juuri niin kauan kuin tunnet itse sitä tarvitsevasi.  Autamme sinua myös tarvittavissa muissa käytännön järjestelyissä. Mikäli haluat kuitenkin ennen päätöstäsi virtuaalivierailulle uuteen työyhteisöösi tai kahvihetkeen uusien työkavereidesi kanssa, sekin järjestyy.

Kelpoisuutena virkaan vaaditaan alan erikoislääkärin pätevyys. Yleislääketieteen osaaminen katsotaan eduksi. Virkaan valitun on esitettävä 30 päivän kuluessa valinnasta tiedon saatuaan hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. 

Virassa edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa. Eksotessa on käytössä infektioturvallisuuskyselylomake. Kysely tehdään kaikille Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiriin potilastyöhön tai potilastyön harjoitteluun tuleville. Käy tutustumassa lomakkeeseen tästä linkistä: http://www.eksote.fi/tyoeksotessa/tulossa-eksoteen-toihin/kyselyt-ja-lomakkeet/Sivut/default.aspx

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1425773
  • Tehtäväalue: Koulutus ja opetus, Sosiaaliala ja terveydenhuolto, Hyvinvointi
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Lappeenranta
  • Lisätietoja antaa: Tuomas Yliruka, palvelupäällikkö tuomas.yliruka@eksote.fi, p. 040 139 0420 Ismo Repka, talent manager talent.manager@eksote.fi, p. 040 672 7446