(Poistunut julkaisusta)

Lääkäri, nuorisolääkäri
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.9.2018

Vakinainen virka alkaen 08.10.2018
Hakuaika päättyy 21.09.2018  kello 16:00
Psykososiaaliset palvelut , Vernissakatu 6 01300 Vantaa
Sosiaali- ja terveydenhuolto, Perhepalvelut

Etsimme Psykososiaalisten palveluiden lääkäriyksikköön nuorisolääkäriä vakinaiseen tehtävään.

Nuorisolääkärinä työskentelet nuorisolääketieteen asiantuntijana arvioinnin, hoidon ja kuntoutuksen toteuttamiseksi ja kehittämiseksi moniammatillisessa palvelukokonaisuudessa Psykososiaalisissa palveluissa ja yhteistyössä muiden vantaalaisten nuorten kanssa työskentelevien tahojen kanssa. Kohderyhmänä ovat 13-22 vuotiaat ja jo puberteetissa olevat alle 13- vuotiaat ja heidän läheisensä. 

Nuorisolääkäri työskentelee ensisijaisesti Nuortenkeskus Nupin nuorten asiakkaiden/potilaiden lääkärinä. Työn painopisteenä on nuorten elämänhallinnan vahvistaminen sekä mielenterveys-, päihde- ja pelaamisongelmien hoito ja kuntoutus. Lisäksi nuorisolääkärinä vastaat niihin lääketieteellisiin tarpeisiin, joita muilla nuorten ja nuorten aikuisten kanssa toimivilla tahoilla on, sekä konsultoit mm. lääketieteellisten selvitysten, hoitosuunnitelmien, terveydentilan ja toimintakyvyn arvioinneissa, kuntoutustarpeissa ja lausunnoissa. 

Ensisijaisena työpisteenä on Nuortenkeskus Nuppi, joka sijaitsee Tikkurilassa, aseman kupeessa.

Nuortenkeskus Nupissa työskentelyn pohjana on monialainen palvelutarpeen arviointi. Nupissa osaamisen ja kehittämisen painopisteet ovat lyhytterapeuttiset näyttöön perustuvat hoitomuodot. Myös sähköisten palvelujen kehittäminen on ajankohtaista. Työskentelyalueenamme on koko Vantaa ja työotteemme on liikkuva ja joustava. Lääkäreiden esimiehenä toimii psykososiaalisten palveluiden ylilääkäri. Tulosyksikössä lääkäritoimintaa johdetaan keskitetysti ja kehitetään tiiviissä yhteistyössä terveyspalveluiden ja erikoissairaanhoidon kanssa. 

Pätevyysvaatimuksena on Suomessa laillistetun lääkärin pätevyys ja soveltuva erikoislääkärin tutkinto, nuorisolääketieteen erityispätevyys tai alan perehtyneisyys.

Kelpoisuusehto:  Suomessa laillistettu lääkäri ja tehtävään soveltuva erikoislääkärin pätevyys.

Lasten (alle 18 vuotta) kanssa työskentelevien tulee ennen tehtävän vastaanottamista esittää lainmukainen ote rikosrekisteristä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa

Työsuhteen tietoja:
Peruspalkka: 5074,53 €/kk
Työaika: Kokopäivätyö

Vantaan kaupunki on savuton työpaikka. 

Haethan työpaikkaamme vain sähköisesti (www.tyonhaku.vantaa.fi).