(Poistunut julkaisusta)

Lääkäri, Lastenpsykiatria
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.8.2019

Lääkäri, Lastenpsykiatria

Työavain 2-440-19
Vakinainen virkasuhde
Hakuaika päättyy 30.08.2019 kello 15:45
Lastenpsykiatrinen yksikkö , Pihatörmä 1 C 02240 Espoo
Sosiaali- ja terveystoimi, Perhe- ja sosiaalipalvelut/Lasten terapiapalvelut
Lääkärit

Tehtävän kuvaus: Haemme lääkäriä lastenpsykiatriseen työhön. Kyseessä on vakituinen virka. Espoon Lastenpsykiatrinen yksikkö on 26 työntekijän muodostama matalankynnyksen, peruspalveluja tukeva, erityistason asiantuntijayksikkö. Olemme rakentaneet ja kehitämme edelleen uusia, lapsen kehitysympäristössä toimivia lastenpsykiatrisia hoito- ja konsultaatiokäytäntöjä yhteistyössä monialaisen verkoston kanssa. Yksikössämme on kokenut, ammattitaitoinen ja työstään innostunut henkilöstö. Tarjoamme Sinulle lastenpsykiatrisen yksikön lääkärinä mahdollisuuden vaikuttaa aktiivisesti lasten mielenterveyspalvelujen kehittämiseen. Yksikössä toimii kanssasi sairaanhoitajia, lääkäreitä, psykologeja, neuropsykologi, puhe- ja toimintaterapeutti sekä sosiaalityöntekijä. Tehtävään ei sisälly päivystysvelvoitetta! Toivomme, että uusi lääkärimme pystyisi aloittamaan mahdollisimman pian, mutta aloitusajankohdasta voidaan myös neuvotella.


Kelpoisuusvaatimus: Lastenpsykiatrian erikoislääkärin pätevyys.


Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa
Tehtävässä edellytetään kliinistä kokemusta lastenpsykiatrisesta työstä ja soveltuvuutta työskennellä moniammatillisissa verkostoissa.

Arvostamme kehittämismyönteisyyttä, kykyä työskennellä molemmilla kotimaisilla kielillä sekä lasten ja perheiden mielenterveyspalvelujärjestelmän tuntemusta.


Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Tehtäväkohtainen palkka: 5600,36 €/kk + mahd. kokemuslisät
Sopimusala: LS Kunnallinen lääkärien virkaehtosopimus
Työaika: 38 h 15 min / viikko


Perhe- ja sosiaalipalveluihin sisältyvät terveydenhoito, perhesosiaalityö, aikuissosiaalityö, lasten terapiapalvelut, lastensuojelu, maahanmuuttajapalvelut, vammaispalvelut sekä sosiaali- ja kriisipäivystys. Pidämme tärkeänä palvelujen asiakaslähtöisyyttä ja ennaltaehkäisevää toimintatapaa. Työn periaatteina ovat perhekeskeisyys, terveyden edistäminen, varhainen tuki ja puuttuminen sekä moniammatillinen työote. Espoo on yli 270 000 ihmisen kasvava kotikaupunki, joka työllistää noin 14 000 henkilöä. Kaupungin vahvuutena on korkeasti koulutettu väestö sekä luova ja kehittämismyönteinen ympäristö. Suomen toiseksi suurimpana kaupunkina Espoo on elävä, kasvava, kehittyvä ja viihtyisä asuinpaikka. Tarjoamme asukkaillemme monipuoliset palvelut, hyvät liikenneyhteydet, hyvin hoidetut viher- ja ulkoilualueet, hyvät koulutusmahdollisuudet ja monia muita ihmisten hyvinvoinnille tärkeitä asioita. Hyvän asiakaspalvelun tekee henkilöstö, joka tuntee espoolaisten asiakkaiden tarpeet. Espoo on moniarvoinen ja -kulttuurinen kaupunki. Monimuotoiset työyhteisöt, joissa erilainen osaaminen ja kokemus yhdistyvät, ovat edellytys espoolaisten asiakkaiden kohtaamiselle. Hyvällä mielellä työskentelevät työntekijät käyttävät osaamistaan laajasti kaupunkinsa hyväksi. Haluamme, että työntekijämme voivat hyvin, kehittävät omaa osaamistaan ja ammattitaitoaan sekä tuntevat työn iloa omasta työstään. Espoossa työskentelystä on etua. Me tarjoamme kannustavan työympäristön, jossa on erinomaiset mahdollisuudet työskennellä ja kehittyä. Tarjoamme esimerkiksi apua asunnon hankintaan, taloudellista tukea opiskeluun ja itsensä kehittämiseen sekä työsuhdematkalippuedun ja liikunta- ja kulttuuriedun. Haluamme, että viihdyt Espoossa ja pääset kehittymään maan parhaiden osaajien joukossa. Espoo on savuton työpaikka. Työyhteisöissämme noudatetaan seuraavia pelisääntöjä: espoo.fi/pelisäännöt

Lisätietoja tehtävästä
Linkki lisätietoihin

päällikkö Susanna Laitsaari
0404812064
susanna.laitsaari(a)espoo.fi
1-12.7