Lääkäri, Ikifit Oy (Tampere)
Alen Consulting Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 4.1.2022

Asiakkaamme Ikifit Oy on kotimainen asumis- ja kuntoutuspalveluja sekä lääkäri- ja kotihoitopalveluja tarjoava pirkanmaalainen yritys. Ikifitillä työskentelee kaikkiaan noin 250 alansa ammattilaista. Ikifitissä henkilökuntaa arvostetaan ja he tarjoavat avoimen, joustavan ja iloisen työilmapiirin.

Haemme geriatrista kokemusta omaavaa

LÄÄKÄRIÄ

Tampereelle.


Oletko Sinä etsimämme geriatrian, yleislääketieteen, sisätautien tai muun soveltuvan alan erikoislääkäri, jolla on kiinnostusta kotihoidon toiminnan kehittämiseen ja vahva kokemus ikäihmisten hoidosta?

Haemme Ikifitin Tampereen kotihoidon lääkäritiimin vahvistukseksi geriatriaan erikoistunutta lääkäriä. Huomioimme haussa myös geriatriaan erikoistuvat lääkärit, jotka ovat suorittaneet erikoistumiseen liittyviä palveluja vähintään kaksi vuotta.

Tarjoamme Sinulle paikan kehittyvässä ja kasvavassa yrityksessä, kannustavan työyhteisön, kilpailukykyiset edut ja palkkauksen sopimuksen mukaan. Voit myös esittää oman palkkatoiveesi.

Kiinnostuitko tästä mahdollisuudesta? Lähetä hakemuksesi ansioluettelon ja CV:n kera oheisen linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla ja täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä.

Hakulomake: https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=909

Lisätietoja tehtävästä antaa: Ylilääkäri Sirkka-Liisa Kaistinen, p. 044 901 7190 tai sirkka-liisa.kaistinen@ikifit.fi


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme yhdistäneet osaajia ja yrityksiä jo vuodesta 1993 lähtien. Meidät tunnetaan tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina, mutta nykyään palvelemme asiakkaitamme joustavasti ja ketterästi kaikkialla Suomessa. Asiakkaitamme ovat niin suuret valtakunnalliset kuin pienet paikallisetkin yritykset. Kuuntelemme ja ymmärrämme asiakkaitamme, viestimme työnantajamielikuvaa vahvistaen ja palvelemme täydellä sydämellä. www.alenconsulting.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1546121
  • Tehtäväalue: Asiakaspalvelu, Sosiaaliala ja terveydenhuolto, Hyvinvointi
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 6.2.2022
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Sirkka-Liisa Kaistinen (sirkka-liisa.kaistinen (a) ikifit.fi)
  • Puhelin: 044 901 7190
  • Sijainti: Tampere, Pirkanmaa