(Poistunut julkaisusta)

Lääkäri, 2 paikkaa, Vantaan sairaala
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.1.2021

Vantaan kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi, Vanhus- ja vammaispalvelut
Vantaan sairaala

Katriinankuja 4, 01760 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 01.04.2021 tai sopimuksen mukaan - 


Haemme kahta lääkäriä Vantaan sairaalaan vakituisiin virkoihin 

Vantaan sairaala vastaa perusterveydenhuollon sairaalatoiminnasta sekä kotihoidon että vammaispalveluiden toiminnasta Vantaalla. Vantaan sairaalan kaksi akuuttigeriatrista osastoa ja kotisairaala toimivat Peijaksen sairaalassa. Geriatrinen poliklinikka ja kahdeksan profiloitunutta kuntoutusosastoa toimivat Katriinan sairaalassa Seutulassa. Joukossamme on sekä yleislääketieteen että geriatrian erikoislääkäreitä ja sisätautilääkäri ja myös palliatiivisen lääketieteen erityispätevyyden omaavia lääkäreitä. Yhteishenki sairaalassa on hyvä ja eri ammattiryhmiä kunnioittava. Henkilökuntamme useiden erikoisalojen asiantuntemus mahdollistaa laadukkaan toiminnan, jolla edistämme ja ylläpidämme potilaiden toimintakykyä ja elämänlaatua. Kannustamme työyhteisöjä ja työntekijöitä kehittämään toimintakulttuuria ja työtapoja potilaiden parhaaksi.  

Tarjoamme työntekijöillemme moniammatillisen tiimin vahvan tuen ja hyvän perehdytyksen, merkityksellisen ja monipuolisen työnkuvan sekä hyvät, koulutus- ja kehittymismahdollisuudet ja täyden tuen tehtävässäsi kehittymiseen kiinnostuksesi mukaisesti. Yhteistyö erikoissairaanhoidon yksiköiden kanssa on toimivaa. Katriinan sairaalassa toimivat eri erikoisalojen erikoislääkäreiden säännölliset konsultaatiot.

Vantaan sairaalalla on koulutusoikeudet yleislääketieteen ja geriatrian erikoisaloilla Helsingin yliopistossa sekä koulutusoikeudet palliatiivisen lääketieteen erityispätevyyteen. 


Tervetuloa töihin Vantaan sairaalaan!

Vantaan sairaalaan kuuluu Seutulassa Katriinan sairaalassa toimivat kuntoutusosastot ja Peijaksen sairaalassa sijaitseva akuuttigeriatrinen yksikkö ja kotisairaala sekä osa kotihoidon lääkäritoiminnasta. 


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Suomessa laillistettu lääkäri

Luemme eduksi: Kokemusta moniammatillisesta työskentelystä.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen lääkärien virkaehtosopimuksen (LS) mukaisesti.

Palkkaus: 5031,34 euroa euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta

Työpaikkojen lukumäärä: 2

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Virkasuhde

Työaika: 38 h 15 min/viikko 


Yhteystiedot:

Ylilääkäri

Sairanen Sirpa

050 3124464

sirpa.sairanen@vantaa.fi


Tavoitettavissa

Annariina Jyvälahti, johtava ylilääkäri, p. 043 8251903

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.