(Poistunut julkaisusta)

Lääkäreitä koulu- ja opiskeluterveydenhuoltoon
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.2.2021

Kuvaus tehtävästä: Haemme kahta lääkäriä vakinaisiin virkoihin koulu- ja opiskeluterveydenhuoltoon 1.3.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan. Toinen viroista suunnataan ensisijaisesti opiskeluterveydenhuoltoon. Myös sijaisuus on mahdollinen.

Ennaltaehkäisevän terveydenhoidon lääkäriyksikössä on 19 lääkärin virkaa. Vastuullamme on kaikkien Espoon peruskoulujen, lukioiden ja ammatillisten oppilaitosten opiskelijoiden ennaltaehkäisevät lääkäripalvelut.

Lääkärin työ koulu- ja opiskeluterveydenhuollossa on vahvasti tiimityötä. Tärkein yhteistyökumppani on terveydenhoitaja, jonka tukena lääkäri toimii. Yhteistyö muun opiskeluhuollon, mielenterveyspalveluiden ja lastensuojelun kanssa on tiivistä.

Lääkärin työ lasten ja nuorten parissa on monipuolista. Kasvuun ja kehitykseen liittyvien somaattisten ongelmien lisäksi vastaanotolla selvitellään monenlaisia pulmia, oppimisvaikeuksista mielenterveyden ongelmiin ja neuropsykiatrisiin haasteisiin. Opiskeluterveydenhuollossa työn painopiste on opiskelukyvyn tukemisessa ja sitä rajoittavien tekijöiden, pääasiassa mielenterveysongelmien, arvioimisessa ja hoidossa. Konsultaatiotukeen panostetaan.

Lääkäreillä on hyvät mahdollisuudet vaikuttaa työnsä käytännön järjestelyihin, mm työpäivän aikatauluihin. Käytössä on liukuva työaika. Osa-aikatyö on mahdollinen.
Lääkärit viihtyvät työssään ja yhteishenki lääkäreiden kesken on hyvä.

Espoon kaupungin tarjoamat henkilöstöetuudet mm liikunnan ja kulttuurin harrastamiseen ovat käytettävissäsi.
Toivomme sinulta hyviä yhteistyötaitoja sekä myönteistä suhtautumista työn kehittämiseen. Kokemus nuorten kanssa työskentelystä katsotaan eduksi.

Tarjoamme mielenkiintoisen työn lasten ja nuorten hyvinvoinnin edistämisessä.


Työpaikan nimi: Espoon koulu- ja opiskeluterveydenhuolto


Työaika: 38 h 15 min / viikko


Haettava tehtävä on virkasuhteinen.

LS Kunnallinen lääkärien virkaehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Laillistettu lääkäri

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.