(Poistunut julkaisusta)

Laajakaistan kehityspäällikkö, laitteet ja palvelut
DNA Welho Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.2.2020

Kuluttajille tarjottava laajakaista ei kuulosta maailman seksikkäimmältä asialta mutta tämä laajakaistaduuni onkin ihan erilainen

Laajakaistateknologian kehitys ei tunnu hidastuvan: kotiin tarjottavat yhteydet nopeutuvat ja teknologia yhteyksin taustalla monimutkaistuu. Internettiin kytkettävien laitteiden määrä tulee lähivuosina räjähtämään. Kasvavan monimutkaisuuden vastapainona yhä suurempi osa järjestelmistä ja laitteista kerää tietoa, joka yhdessä big datan, koneoppimisen ja analytiikan muuttaa täysin sitä, miten ja millaisia palveluita kehitetään.

Operaattorit ovat näiden muutosten ja mahdollisuuksien keskiössä: Miten takaamme parhaan asiakaskokemuksen? Miten kykenemme tarjoamaan asiakkaille juuri heille sopivat tuotteet ja ratkaisemaan yhteys- ja laiteongelmat, joista asiakas ei vielä edes tiedä?  Miten analysoimme ja käytämme sitä tietoa mitä järjestelmät ja laitteet meille tarjoavat?

Haemmekin DNA:n tuotekehitysosastolle kehityspäällikköä suunnittelemaan, koordinoimaan ja toteuttamaan laajakaistaan liittyvää kokonaisuutta. Vastuullesi kuuluu verkon laitteet (kaapeli, ethernet, kuitu) ja näihin asennettavat ohjelmistot (esim. WiFi hallinta, tietoturva).  Tehtävänkuvasi on monipuolinen ja jokainen päivä erilainen. Samana päivänä saatat ohjata sovelluskehitystä, analysoida dataa, ihmetellä testituloksia, tehdä tuotteesi kannattavuuslaskelmaa, esittää roadmappisi ohjausryhmässä, viilata käyttöopasta tai vääntää sopimusta.

Olet samaan aikaan sekä projektin paras työntekijä, että projektipäällikkö. Innostut helposti ja saat muut innostumaan. Ymmärrät, että mullistavat asiat ovat harvoin helppoja toteuttaa: ensimmäinen epäonnistuminen ei sinua nujerra, eikä edes toinen.  Ajattelutapasi on niin analyyttinen, että keksit 10 sekunnissa monta erilaista tapaa pujottaa norsu neulansilmästä.

Saatat hyvin olla startupeissa uraansa aloitellut vastuullinen joka paikan höylä tai sitten operaattorimaailman konkari. Innostut konsonanteista ja vokaaleista kuten WiFi, Docsis, IoT, AI, MESH ja API.  Työhistoriasi lisäksi arvostamme tapaasi tehdä töitä: innostut lähes lapsenomaisesti uudesta teknologiasta, ymmärrät mittaamisen tärkeyden ja uskallat rohkeasti kokeilla. Asiakasarvo tarkoittaa sinulle selkeästi monimutkaisempaa asiaa kuin kuukausilaskutusta.

Tehtävässä menestyminen edellyttää

 • Useamman vuoden kokemusta ketterien järjestelmäuudistusten vetämisestä.
 • Teknistä (korkea)koulutusta.
 • Työskentelet sujuvasti niin suomeksi kuin englanniksi.
 • Alan seuraaminen ei ole sinulla työtä vaan harrastus: seuraat aktiivisesti kaikkea mitä tapahtuu kodin laajakaistan ympärillä.

  Eduksesi katsotaan osaaminen seuraavista asioista:

 • Kokemus agile kehitysmalleista.
 • Kodin laajakaistatekniikoiden- ja laitteiden tuntemus (Kaapeli, ethernet, kuitu, WiFi).
 • Laitteissa olevat avoimet käyttöjärjestelmät/arkkitehtuuri (OpenWRT, RDK-B, containerit).
 • Perusymmärrys ohjelmistokehityksestä ja rajapinnoista.
 • Sovelluskehityksen ohjaus.
 • Erilaisten kuluttajasegmentin IoT laitteiden, ratkaisuiden ja toimittajien tuntemus.

  Tarjoamme sinulle yhden Suomen parhaista työpaikoista: Suurien organisaatioiden joukossa työntekijämme ovat Suomen tyytyväisimpiä. Meille tullaan ja meillä viihdytään. Saat myös runsaasti vastuuta ja mahdollisuuden vaikuttaa omaan työhösi. Työpisteesi sijaitsee radan varrella todella tyylikkäässä DNA Talossa Metsälässä. Tutustu kulttuuriimme tarkemmin täältä.

Katso tuotekehitysjohtaja Ville Partasen terveiset!

Yllä oleva todennäköisesti herättää sinussa kysymyksiä. Vastaan niihin mielelläni puhelimitse ja WhatsApp kautta. Ole rohkeasti yhteydessä.

Terveisin, Ville Partanen / Tuotekehitysjohtaja / 044 044 4056