(Poistunut julkaisusta)

Laaja-alainen varhaiskasvatuksen erityisopettaja, Vanttilan päiväkoti
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.2.2019

Laaja-alainen varhaiskasvatuksen erityisopettaja, Vanttilan päiväkoti

Työavain 3-1886-18
Vakinainen työsuhde alkaen 04.03.2019
Hakuaika päättyy 01.03.2019 kello 15:45
Vanttilan päiväkoti , Nissintie 1 02780 Espoo
Sivistystoimi, Suomenkielinen varhaiskasvatus
Varhaiskasvatus

Tehtävän kuvaus: Laaja-alaisen varhaiskasvatuksen erityisopettajan tehtävät Espoon keskuksen palvelualueella Kauklahti-Vanttila pienalueella. Tällä hetkellä työhön kuuluvat Kauklahden päiväkoti (päiväkodin kokonaisuuteen kuuluu myös 3 Hansakallion koulun tiloissa toimivaa esiopetusryhmää) ja Kauklahti-Vanttila alueen perhepäivähoito. Kauklahti-Vanttila alueella toimii tällä hetkellä yhteensä kolme laaja-alaista varhaiskasvatuksen erityisopettajaa. Laaja-alainen varhaiskasvatuksen erityisopettaja (veo) vastaa pienalueensa tukea tarvitsevien lasten varhaiskasvatuksen erityispedagogiikan suunnittelusta, toteutuksesta, arvioinnista ja kehittämisestä. Laaja-alainen veo työskentelee useammassa varhaiskasvatusyksikössä. Tehtävässä painottuu inklusiivinen varhaiskasvatus tavallisissa lapsiryhmissä (mallittaminen, samanaikaisopetus, osa-aikainen erityisopetus ja pienryhmät yhdessä henkilökunnan kanssa). Laaja-alainen veo toimii erityispedagogisena asiantuntijana vastuualueensa kasvatustiimien ja päiväkodin johtajien tukena lasten kehityksen, kasvun ja oppimisen tukeen liittyvissä asioissa. Laaja-alaisen varhaiskasvatuksen erityisopettajaa ei lasketa lasten ja henkilöstön väliseen suhdelukuun. Laaja-alainen veo tekee moniammatillista yhteistyötä tukea tarvitsevien lasten asioissa. Lisäksi laaja-alainen varhaiskasvatuksen erityisopettaja konsultoi yksityisen hoidon tuen toimipaikkoja lasten tukemiseen liittyvissä asioissa. Tarjoamme työntekijöillemme monia etuja, jotka tekevät Espoosta ainutlaatuisen paikan elää, työskennellä ja kehittyä. Espoon kaupungin työntekijänä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta – ja jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Tervetuloa joukkoon!


Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus. Varhaiskasvatuksen opettajan kelpoisuus. Lisäksi suoritettuna erityisopetuksen tehtäviin ammatillisia valmiuksia antavat opinnot. tai Kasvatustieteen maisteri pääaineena erityispedagogiikka (varhaiserityisopettajan koulutus). Haussa huomioidaan myös juuri valmistuvat varhaiskasvatuksen erityisopettajat.


Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja ja valmiuksia tiimityöhön. Työtapojen ja -menetelmien kehittäminen on meille tärkeää. Odotamme valitulta henkilöltä myös innostunutta asennetta uuden oppimiseen ja varhaiskasvatuksen kehittämiseen.


Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Tehtäväkohtainen palkka: 2770,49 €/kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38 h 45 min/viikko


Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus haluaa olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Tavoitteenamme on tarjota jokaiselle varhaiskasvatuksessa olevalle lapselle hänen kehitystään vastaavaa toimintaa yhdessä kavereiden kanssa ammattitaitoisen henkilökunnan ohjauksessa. Espoon kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä
Varhaiskasvatusyksikön johtaja Minna Louhivuori
050 535 7478
etunimi.sukunimi@espoo.fi
Tavoitettavissa 2.1.2019 alkaen.