(Poistunut julkaisusta)

Laaja-alainen varhaiskasvatuksen erityisopettaja, Siriuksen päiväkoti, sijaisuus
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.6.2019

Laaja-alainen varhaiskasvatuksen erityisopettaja, Siriuksen päiväkoti, sijaisuus

Työavain 3-1205-19
Määräaikainen työsuhde alkaen 29.07.2019 (päättyy 30.06.2020)
Hakuaika päättyy 15.07.2019 kello 15:45
Siriuksen päiväkoti , Maapallonkuja 2B 02210 Espoo
Sivistystoimi, Suomenkielinen varhaiskasvatus
Varhaiskasvatus

Tehtävän kuvaus: Laaja-alaisen varhaiskasvatuksen erityisopettajan tehtävät Matinkylä-Olarin palvelualueella. Laaja-alainen varhaiskasvatuksen erityisopettaja (lveo) vastaa pienalueensa tukea tarvitsevien lasten varhaiskasvatuksen erityispedagogiikan suunnittelusta, toteutuksesta, arvioinnista ja kehittämisestä. Tehtävässä painottuu inklusiivinen varhaiskasvatus tavallisissa lapsiryhmissä. Laaja-alainen veo toimii erityispedagogisena asiantuntijana vastuualueensa kasvatustiimien ja päiväkodin johtajien tukena lasten kehityksen, kasvun ja oppimisen tukeen liittyvissä asioissa. Laaja-alaisen varhaiskasvatuksen erityisopettajaa ei lasketa lasten ja henkilökunnan suhdelukuun. Lveo tekee moniammatillista yhteistyötä tukea tarvitsevien lasten asioissa. Tulevan kauden lveon työkokonaisuuteen kuuluu mm. Kala-Maijan ja Siriuksen ryhmät. Espoon kaupunki tarjoaa monia etuja ja laadukasta koulutusta työntekijöilleen! Tervetuloa monikulttuuriseen ja suvaitsevaiseen joukkoomme!


Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus Varhaiskasvatuksen opettajan kelpoisuus. Lisäksi suoritettuna erityisopetuksen tehtäviin ammatillisia valmiuksia antavat opinnot. tai Kasvatustieteen maisteri pääaineena erityispedagogiikka (varhaiserityisopettajan koulutus).


Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Tehtävässä edellytetään innostuneisuutta ja hyvät vuorovaikutus- ja työyhteisötaidot.


Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Tehtäväkohtainen palkka: 2798,19 €/kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38 h 45 min/viikko


Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus haluaa olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Tavoitteenamme on tarjota jokaiselle varhaiskasvatuksessa olevalle lapselle hänen kehitystään vastaavaa toimintaa yhdessä kavereiden kanssa ammattitaitoisen henkilökunnan ohjauksessa. Espoon kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä
Varhaiskasvatusyksikön johtaja Riitta Enckell
046 877 1120