(Poistunut julkaisusta)

Laaja-alainen varhaiskasvatuksen erityisopettaja, sijaisuus
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.10.2019

Laaja-alainen varhaiskasvatuksen erityisopettaja, sijaisuus

Työavain 3-1752-19
Määräaikainen työsuhde alkaen 29.10.2019 (päättyy 31.07.2020)
Hakuaika päättyy 28.10.2019 kello 15:45
Westendinpuiston päiväkoti , Alalinnake 4 01260 Espoo
Sivistystoimi, Suomenkielinen varhaiskasvatus
Varhaiskasvatus

Tehtävän kuvaus: Laaja-alainen varhaiskasvatuksen erityisopettaja (VEO) vastaa vastuualueensa tukea tarvitsevien lasten varhaiskasvatuksen erityispedagogiikan suunnittelusta, toteutuksesta, arvioinnista ja kehittämisestä. Laaja-alainen veo työskentelee useammassa varhaiskasvatusyksikössä. Tehtävässä painottuu inklusiivinen varhaiskasvatus tavallisessa ryhmässä; mallintaminen, samanaikaisopetus, osa-aikainen erityisopetus ja pienryhmät yhdessä henkilökunnan kanssa. Laaja-alainen veo toimii erityispedagogisena asiantuntijana vastuualueensa kasvatustiimien ja varhaiskasvatusyksikön johtajan tukena lasten kehityksen, kasvun ja oppimisen tukeen liittyvissä asioissa. Vastuualueeseen kuuluu Westendinpuiston, Otaniemen ja Kivimiehen päiväkodit sekä yksityisten päiväkotien puhelinkonsultaatiot ja konsultaatio näiden esiopetusryhmissä.


Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus Varhaiskasvatuksen opettajan kelpoisuus. Lisäksi suoritettuna erityisopetuksen tehtäviin ammatillisia valmiuksia antavat opinnot. tai Kasvatustieteen maisteri pääaineena erityispedagogiikka (varhaiserityisopettajan koulutus).


Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Tehtäväkohtainen palkka: 2798,19 €/kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38 h 45 min/viikko


Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus haluaa olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Tavoitteenamme on tarjota jokaiselle varhaiskasvatuksessa olevalle lapselle hänen kehitystään vastaavaa toimintaa yhdessä kavereiden kanssa ammattitaitoisen henkilökunnan ohjauksessa. Espoon kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä
Var.kasv.yk. johtaja Hanna-Maija Hjulberg-Meriö
046 877 1493