(Poistunut julkaisusta)

Laaja-alainen varhaiskasvatuksen erityisopettaja, sijaisuus, Matinkylä-Olarin alue, 2 tehtävää
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.10.2019

Laaja-alainen varhaiskasvatuksen erityisopettaja, sijaisuus, Matinkylä-Olarin alue, 2 tehtävää

Työavain 3-1796-19
Määräaikainen työsuhde alkaen 02.01.2020 (päättyy 31.07.2020)
Hakuaika päättyy 04.11.2019 kello 15:45
Aamunkoiton päiväkoti , Päivätie 8 02210 Espoo
Sivistystoimi, Suomenkielinen varhaiskasvatus
Varhaiskasvatus

Tehtävän kuvaus: Haemme kahta laaja-alaisen varhaiskasvatuksen erityisopettajan tehtävään innostunutta, kehittämismyönteistä ja osaavaa työntekijää. Työtehtävät Matinkylä-Olarin alueella muutamassa päiväkodissa. Laaja-alainen varhaiskasvatuksen erityisopettaja (veo) vastaa vastuualueensa tukea tarvitsevien lasten varhaiskasvatuksen erityispedagogiikan suunnittelusta, toteutuksesta, arvioinnista ja kehittämisestä. Laaja-alainen veo työskentelee useammassa varhaiskasvatusyksikössä. Tehtävässä painottuvat inklusiivinen varhaiskasvatus tavallisissa lapsiryhmissä (mallittaminen, samanaikaisopetus, osa-aikainen erityisopetus ja pienryhmät yhdessä henkilökunnan kanssa). Laaja-alainen veo toimii erityispedagogisena asiantuntijana vastuualueensa kasvatustiimien ja päiväkodin johtajan tukena lasten kehityksen, kasvun ja oppimisen tukeen liittyvissä asioissa. Tehtävä on sijaisuus, joka mahdollisesti jatkuu. Työn aloittaminen voidaan sopia tapauskohtaisesti. Otamme huomioon myös esim. loppuvaiheen opiskelijoiden hakemukset. Työn aloitus 2.1.2020 tai sopimuksen mukaan.


Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus Varhaiskasvatuksen opettajan kelpoisuus. Lisäksi suoritettuna erityisopetuksen tehtäviin ammatillisia valmiuksia antavat opinnot. tai Kasvatustieteen maisteri pääaineena erityispedagogiikka (varhaiserityisopettajan koulutus).


Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Tehtävässä edellytetään erinomaisia vuorovaikutustaitoja, innokkuutta työn kehittämiseen, kokemusta erityisopettajan työstä, yhteistyötaitoja erilaisten yhteistyökumppaneiden kanssa.

Arvostamme erityisosaamista erilaisista menetelmistä joihin ryhmien työntekijöitä voi perehdyttää. Mikäli sinulla ei ole kelpoisuutta tehtävään arvostamme myös esim. fysioterapeutin, toimintaterapeutin, psykiatrisen hoitajan kelpoisuutta.


Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Tehtäväkohtainen palkka: 2798,19 €/kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38 h 45 min / vkoLisätietoja tehtävästä
Varhaiskasvatusyksikön johtaja Hanne Kristen
046 877 1117
etunimi.sukunimi@espoo.fi