(Poistunut julkaisusta)

Laaja-alainen varhaiskasvatuksen erityisopettaja, sijaisuus, Kalajärven päiväkoti
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.8.2019

Laaja-alainen varhaiskasvatuksen erityisopettaja, sijaisuus, Kalajärven päiväkoti

Työavain 3-1024-19
Määräaikainen työsuhde alkaen 02.09.2019 (päättyy 16.08.2020)
Hakuaika päättyy 23.08.2019 kello 15:45
Kalajärven päiväkoti , Hiirisuontie 3 A 02970 Espoo
Sivistystoimi, Suomenkielinen varhaiskasvatus
Varhaiskasvatus

Tehtävän kuvaus: Tule varhaiskasvatuksen laaja-alaisen erityisopettajan sijaisuuteen pohjois- Espooseen! Varhaiskasvatuksen laaja-alaisen erityisopettajan tehtävät Kalajärven toimintayksikössä. Yksikköön kuuluvat Kalajärven päiväkoti, Kalajärven esiopetus, Lahnuksen esiopetus sekä Hiirisuon asukaspuiston kerhotoiminta ja Kalajärven ryhmäperhepäiväkoti. Varhaiskasvatuksen laaja-alainen erityisopettaja (veo) vastaa vastuualueensa tukea tarvitsevien lasten varhaiskasvatuksen erityispedagogiikan suunnittelusta, toteutuksesta, arvioinnista ja kehittämisestä. Laaja-alainen veo työskentelee useammassa varhaiskasvatusyksikössä. Tehtävässä painottuvat inklusiivinen varhaiskasvatus tavallisissa lapsiryhmissä (mallittaminen, samanaikaisopetus, osa-aikainen erityisopetus ja pienryhmät yhdessä henkilökunnan kanssa). Laaja-alainen veo toimii erityispedagogisena asiantuntijana vastuualueensa kasvatustiimien ja varhaiskasvatusyksikön johtajan tukena lasten kehityksen, kasvun ja oppimisen tukeen liittyvissä asioissa.


Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus Varhaiskasvatuksen opettajan kelpoisuus. Lisäksi suoritettuna erityisopetuksen tehtäviin ammatillisia valmiuksia antavat opinnot. tai Kasvatustieteen maisteri pääaineena erityispedagogiikka (varhaiserityisopettajan koulutus).


Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Arvostamme varhaiskasvatustyön tuntemusta ja työkokemusta mahdollisesti myös erityispedagogiikan parissa. Innostunutta työotetta ja halua löytää ratkaisuja kehityksen ja oppimisen tuen kentässä yhdessä henkilöstön kanssa.


Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Tehtäväkohtainen palkka: 2798,19 €/kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38h45 min / vko


Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus haluaa olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Tavoitteenamme on tarjota jokaiselle varhaiskasvatuksessa olevalle lapselle hänen kehitystään vastaavaa toimintaa yhdessä kavereiden kanssa ammattitaitoisen henkilökunnan ohjauksessa. Espoon kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä
Varhaiskasvatusyksikön johtaja Liisa Salmo
046 877 1484