(Poistunut julkaisusta)

Laaja-alainen varhaiskasvatuksen erityisopettaja, Kalajärven päiväkoti, sijaisuus
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.12.2018

Laaja-alainen varhaiskasvatuksen erityisopettaja, Kalajärven päiväkoti, sijaisuus

Työavain 3-1624-18
Määräaikainen työsuhde alkaen 15.01.2019 (päättyy 12.06.2019)
Hakuaika päättyy 10.01.2019 kello 15:45
Kalajärven päiväkoti , Hiirisuontie 3 02970 Espoo
Sivistystoimi, Suomenkielinen varhaiskasvatus
Varhaiskasvatus

Tehtävän kuvaus: Laaja-alaisen varhaiskasvatuksen erityisopettajan tehtävät pohjois-Espoossa Kalajärven toimintayksikössä. Yksikköön kuuluvat Kalajärven päiväkoti, Kalajärven esiopetus, Lahnuksen esiopetus sekä Hiirisuon asukaspuiston kerhotoiminta ja Kalajärven ryhmäperhepäiväkoti. Laaja-alainen varhaiskasvatuksen erityisopettaja (veo) vastaa vastuualueensa tukea tarvitsevien lasten varhaiskasvatuksen erityispedagogiikan suunnittelusta, toteutuksesta, arvioinnista ja kehittämisestä. Laaja-alainen veo työskentelee useammassa varhaiskasvatusyksikössä. Tehtävässä painottuvat inklusiivinen varhaiskasvatus tavallisissa lapsiryhmissä (mallittaminen, samanaikaisopetus, osa-aikainen erityisopetus ja pienryhmät yhdessä henkilökunnan kanssa). Laaja-alainen veo toimii erityispedagogisena asiantuntijana vastuualueensa kasvatustiimien ja päiväkodin johtajan tukena lasten kehityksen, kasvun ja oppimisen tukeen liittyvissä asioissa. Tehtävä on sijaisuus, joka mahdollisesti jatkuu. Työn aloittaminen voidaan sopia tapauskohtaisesti.


Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus. Erityislastentarhanopettajan koulutus tai soveltuva erityisopettajan pätevyys (laki 272/2005 ja asetus 608/2005)


Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Tehtävässä edellytetään varhaiskasvatuksen erityisopettajan tehtävien tuntemusta.

Arvostamme kokemusta varhaiskasvatuksen erityisopettajan työtehtävästä sekä halua kehittää ja etsiä työn toteuttamisen kannalta toimivia ratkaisuja.


Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Tehtäväkohtainen palkka: 2.770,49 € / kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38 h 45 min/ viikko


Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus haluaa olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Tavoitteenamme on tarjota jokaiselle varhaiskasvatuksessa olevalle lapselle hänen kehitystään vastaavaa toimintaa yhdessä kavereiden kanssa ammattitaitoisen henkilökunnan ohjauksessa. Espoon kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä
Varhaiskasvatusyksikön johtaja Liisa Salmo
046 877 1484
etunimi.sukunimi@espoo.fi
7.1.2019 alkaen