(Poistunut julkaisusta)

Laaja-alainen varhaiskasvatuksen erityisopettaja, Etelä-Leppävaaran alue
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.4.2019

Laaja-alainen varhaiskasvatuksen erityisopettaja, Etelä-Leppävaaran alue

Työavain 3-559-19
Vakinainen työsuhde alkaen 01.08.2019
Hakuaika päättyy 18.04.2019 kello 15:45
Etelä-Leppävaaran yksiköt , . . Espoo
Sivistystoimi, Suomenkielinen varhaiskasvatus
Varhaiskasvatus

Tehtävän kuvaus: Tervetuloa laaja-alaiseksi varhaiskasvatuksen erityisopettajaksi Etelä-Leppävaaran ja/tai Perkkaan alueelle! Työkokonaisuuteen kuuluvat yksiköt sijaitsevat lähellä toisiaan hyvien joukkoliikenneyhteyksien varrella. Laaja-alainen varhaiskasvatuksen erityisopettaja (veo) vastaa vastuualueensa tukea tarvitsevien lasten varhaiskasvatuksen erityispedagogiikan suunnittelusta, toteutuksesta, arvioinnista ja kehittämisestä. Laaja-alainen veo työskentelee useammassa varhaiskasvatusyksikössä. Tehtävässä painottuvat inklusiivinen varhaiskasvatus tavallisissa lapsiryhmissä (mallittaminen, samanaikaisopetus, osa-aikainen erityisopetus ja pienryhmät yhdessä henkilökunnan kanssa). Laaja-alainen veo toimii erityispedagogisena asiantuntijana vastuualueensa kasvatustiimien ja päiväkodin johtajan tukena lasten kehityksen, kasvun ja oppimisen tukeen liittyvissä asioissa. Laaja-alaista varhaiskasvatuksen erityisopettajaa ei lasketa lasten ja henkilöstön väliseen suhdelukuun. Hän tekee moniammatillista yhteistyötä tukea tarvitsevien lasten asioissa. Tervetuloa kehittämään ja luomaan uutta toimintamallia kanssamme!


Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus Varhaiskasvatuksen opettajan kelpoisuus. Lisäksi suoritettuna erityisopetuksen tehtäviin ammatillisia valmiuksia antavat opinnot. tai Kasvatustieteen maisteri pääaineena erityispedagogiikka (varhaiserityisopettajan koulutus). Haussa huomioidaan myös juuri valmistuvat varhaiskasvatuksen erityisopettajat.


Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Tehtävässä edellytetään hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä intoa edistää inklusiivista varhaiskasvatusta.

Arvostamme kokemusta ja osaamista varhaiskasvatuksen erityisopettajan työstä.


Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Tehtäväkohtainen palkka: 2798,19 €/kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38 h 45 min / vko


Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus haluaa olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Tavoitteenamme on tarjota jokaiselle varhaiskasvatuksessa olevalle lapselle hänen kehitystään vastaavaa toimintaa yhdessä kavereiden kanssa ammattitaitoisen henkilökunnan ohjauksessa. Espoon kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä
Linkki lisätietoihin

Varhaiskasvatusyksikön johtaja Tarja Pudas
045 877 1556
etunimi.sukunimi@espoo.fi