(Poistunut julkaisusta)

Laaja-alainen erityisopettaja, Itä-Hakkilan koulu
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.6.2019

Vantaan kaupunki, sivistystoimen toimiala, perusopetus
Itä-Hakkilan koulu

Koulutie 8, 01260 Vantaa

Työsuhteen kesto: Määräaikainen 13.08.2019 tai sopimuksen mukaan - 31.07.2020


Oletko työstäsi innostunut laaja-alainen erityisopettaja? Haluatko liittyä rentoon, ammattitaitoiseen porukkaamme? Jos vastasit kyllä, voit olla etsimämme opetus- ja kasvatusalan ammattilainen.

Itä-Hakkilan koulu on vuosiluokilla 1-4 perusopetusta antava lähikoulu. Alue on rauhallista, metsäistä pientaloaluetta. Metsälenkille pääsee koulun lähistöltä. Itä-Hakkilan koulussa on n. 480 oppilasta sekä 35 opettajaa ja koulunkäyntiavustajaa. Koulussamme on jokaisella luokkatasolla viisi yleisopetuksen luokkaa sekä erityisluokka. Lisäksi koulussamme työskentelee kaksi laaja-alaista erityisopettajaa. Meillä annetaan myös valmistavaa opetusta. Henkilökuntamme kokee työskentelyilmapiirin hyväksi. Työkavereita kunnioitetaan, apua kysytään ja annetaan, mutta asioista uskalletaan olla myös eri mieltä ja niistä keskustellaan. Meillä on totuttu tekemään töitä ja ottamaan vastuuta huumoria kuitenkaan unohtamatta.

Toiminta-ajatuksenamme on kehittää oppilaidemme elämänhallintavalmiuksia tukemalla heidän kasvuaan ja oppimistaan yhteistyössä heidän huoltajiensa kanssa. Tavoitteenamme on, että oppilaat saavat riittävät tiedot ja taidot pärjätäkseen tulevaisuuden yhteiskunnassa. Itä-Hakkilan koulussa eletään vahvasti nykypäivää ja pidetään katse kiinni tulevaisuudessa. Laadukas perusopetus on meille tärkeää. Meillä toimivat aktiivisesti oppilaskunnan hallitus, ekoagentit sekä välkkärit osana Liikkuva koulu -toimintaa. Ns. lukumummot ja koulukoira vierailevat säännöllisesti koulussamme.  

Etsimme joukkoomme oman työnsä ja koulun kehittämisestä kiinnostunutta laaja-alaista erityisopettajaa. Laaja-alaiset erityisopettajamme eivät tee työtään yksin vaan yhteistyössä yhteisöllisen hyvinvointiryhmän (YHR), johdon ja luokka-astetiimien kanssa. Tehtävän hoitaminen edellyttää työtäpelkäämätöntä asennetta, aktiivista työotetta, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä taitoa ja tahtoa toimia monenlaisten oppijoiden ja asioiden parissa. Kehitämme kouluamme jatkuvasti tavoitteenamme vahvistaa joustavia opetusjärjestelyitä sekä opettajien tiimi- ja työparityöskentelyä sekä jaettuun johtajuuteen perustuvaa johtoryhmätyöskentelyä.

Tutustu kouluumme lisää tästä.

Ilmoitathan hakemuksessasi suosittelijoidesi yhteystiedot.  

 Vantaa on maamme neljänneksi suurin kaupunki, jossa on rohkeutta tehdä asioita uudella tavalla ja taitoa toimia yhteistyössä erilaisissa verkostoissa. Kaupunki on turvallinen työnantaja, joka tarjoaa henkilöstölle laajat mahdollisuudet osaamisen kehittämiseen. Nykyaikaisissa oppilaitoksissamme arvostetaan laadukkaan kasvatuksen ja opetuksen lisäksi kansainvälisyyttä, monikulttuurisuutta ja yhteisöllisyyttä. Tutustu opettajan työhön Vantaalla tästä.

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukainen kelpoisuus.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (OVTES) mukaisesti.


Edellytettävät luvat: valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Virka

Työaika: Sovellettavan virka- ja työehtosopimuksen mukaan 


Yhteystiedot:

Rehtori Jokila Minna

0404809378

minna.jokila@vantaa.fi


Tavoitettavissa 29.7. 2019 alkaen


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.