Laadunvarmistusfarmaseutti/ -asiantuntija
Vitabalans Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 9.2.2021

Vitabalans Oy on suomalainen lääketehdas. Kehitämme, valmistamme ja markkinoimme geneerisiä lääkevalmisteita Suomen ja Euroopan markkinoille. Tuotevalikoimaamme kuuluvat reseptilääkkeet, käsikauppalääkkeet, lääkinnälliset laitteet ja tarvikkeet, ravintolisät ja eläinvalmisteet.

Haemme lääketehtaallemme Hämeenlinnaan

LAADUNVARMISTUSFARMASEUTTIA / LAADUNVARMISTUSASIANTUNTIJAA

Toimit lääketehtaan laadunvarmistuksessa ja suoritat monipuolisia laatujärjestelmän (EU-GMP, ISO 13485) mukaisia työtehtäviä tiiviissä yhteistyössä esim. tuotannon, laadunvalvonnan ja myyntilupaosaston kanssa. Ylläpidät erilaisia laatudokumentteja, tarkastat ja arvioit erädokumentaatiota, koordinoit muutosten ja poikkeamien hallintaa. Koulutat ja perehdytät sekä osallistut tuotearvioiden ja johdon katselmuksen koostamiseen sekä asiakaspalautteiden käsittelyyn. Arvioit toimitusketjun laatua ja suoritat sisäisiä auditointeja. Osallistut myös viranomaistarkastuksiin ja muihin ulkopuolisiin auditointeihin.

Edellytämme sinulta

  •  Soveltuvaa farmaseuttista, luonnontieteellistä tai teknistä koulutusta
  •  Tarkkuutta, huolellisuutta ja oma-aloitteellisuutta
  •  Hyvää englanninkielen suullista ja kirjallista taitoa
  •  Yleisimpien tietokoneohjelmien hallintaa
  •  Kykyä hoitaa useita projekteja samanaikaisesti

Arvostamme aikaisempaa työkokemusta lääketeollisuudesta. Huomioimme myös aikaisemman laatutyökokemuksen muilla teollisuuden aloilla.

Tarjoamme mielenkiintoisen, haastavan ja vastuullisen työtehtävän nuorekkaassa työyhteisössä, vakavaraisessa perheyhtiössä.

Toimipaikka sijaitsee Hämeenlinnassa ja edellytämme sinun työskentelevän toimipisteessä. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja hakemuksia käsitellään jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa vastuunalainen johtaja Jari Kovalainen, p. (03) 615 6012.

Hakemus palkkatoivomuksineen 1.3.2021 mennessä sähköpostitse recruitment@vitabalans.fi otsikolla ”Laadunvarmistusfarmaseutti / asiantuntija”.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot