(Poistunut julkaisusta)

Laadunvarmistusasiantuntija tai laadunvarmistusproviisori
Oriola Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.11.2019

 Laadunvarmistusasiantuntija tai laadunvarmistusproviisori

Haemme perhevapaasijaista BA Pharma, Quality-yksikköön määräaikaiseen työsuhteeseen syyskuun 2020 loppuun saakka. Quality-yksikkö huolehtii Oriola Finland Oy:n tukkukauppa- ja lääketehdastoimintojen vaatimustenmukaisuudesta lääkealan viranomaisvaateiden osalta, sekä tukee liiketoimintaa sen tarpeiden mukaan. Laadunvarmistusasiantuntija työskentelee Quality-tiimin jäsenenä Espoossa ja raportoi tehtävässään vastuunalaiselle johtajalle.

Työtehtäviisi kuuluvat mm.

  • Farmaseuttinen laadunvarmistustyö lääketukkukauppatoiminnoissa
  • Organisaation tukeminen farmaseuttista asiantuntijuutta vaativissa laadunvarmistuksellisissa tapauksissa
  • Monipuoliset liiketoimintaa tukevat ja kehittävät tehtävät (esimerkiksi yhteistyö toimittajaverkoston, asiakkaiden ja viranomaisten kanssa, sekä palveluiden kehitystyöhön osallistuminen laatuyksikön edustajana)
  • Organisaation toiminnan kehittäminen
  • Sisäiset ja ulkoiset auditoinnit
  • Henkilöstön kouluttaminen

Olet aktiivinen, yhteistyökykyinen ja kehittämismyönteinen henkilö. Ymmärrät sekä liiketoiminnan tarpeet, että viranomaisten vaatimukset ja kehität toimintaa niiden mukaisesti.  Meillä pääset työskentelemään yhdessä ammattitaitoisen asiantuntijatiimin kanssa.

Edellytämme sinulta proviisorin tutkintoa tai vastaava ja kokemusta laadunvarmistustyöstä GDP ja GMP toimintaympäristöissä. GCP ja GVP osaaminen katsotaan eduksi. Sinulla on kattava ymmärrys lääkealan vaateista ja toimintatavoista, sujuva suomen ja englannin kielen kirjallinen ja suullinen taito, tarkka ja järjestelmällinen ote työhön sekä kyky työskennellä kansanvälisessä ympäristössä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haasteellisen tehtävän tärkeässä roolissa osana kansainvälistä organisaatiotamme. Me Oriolassa kannamme vastuun, olemme avoimia, työskentelemme yhdessä ja olemme aloitteellisia. Jos koet arvomme omiksesi ja innostuit tehtävästä, lähetä hakemus palkkatoiveineen 8.12.2019 mennessä osoitteeseen https://www.oriola.com/careers/open-vacancies/

Tehtävästä antaa lisätietoja Oriola Finland Oy:n lääketukkukaupan vastuunalainen johtaja Kaia Künnapuu, tavoitettavissa parhaiten keskiviikkona 4.12.2019 klo 15.00-16.00 p. 0401 941 383 tai sähköpostitse kaia.kunnapuu@oriola.com.