(Poistunut julkaisusta)

Laadunvarmistuksen harjoittelija
Apetit Ruoka Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2019

Haluatko laittaa opiskeluissa kartutetut tiedot ja taidot käytännön testiin? Janoatko uutta työkokemusta ja oppia innostavassa porukassa? Me Apetitilla etsimme nyt uusia tulevaisuuden kykyjä kesäharjoitteluun eri tehtäviin ja kasvamaan ruoka-alan asiantuntija- ja esimiestehtäviin.

Haemme nyt kesäksi Säkylään

LAADUNVARMISTUKSEN HARJOITTELIJOITA

Vastaat yhdessä vakituisten laadunvarmistajien kanssa pakasteherneen tuotannon aikaisista aistinvaraisista ja kemiallisista analyyseista sekä herneen laatuluokittelusta tuotannossa. Suoritat herneen koeviljelyyn liittyviä analyyseja. Harjoittelun pituudesta riippuen osallistut myös mahdollisesti muiden satokausituotteiden tuotannon laadunvarmistajan tehtäviin.

Toivoimme sinulta aktiivista ja tarkkaa työotetta sekä tiimityötaitoja. Haluat saada oppia ja saada kokemusta käytännön laatutyöstä elintarviketuotannossa. Laadukkaat elintarvikkeet ovat intohimosi.

Työ on 3-vuorotyötä. Työ alkaa heinäkuun alkupuolella ja loppuu viimeistään elokuun lopussa. Avoimia laadunvarmistuksen harjoittelijan tehtäviä on neljä.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työn Apetitilla kasvipohjaisten ruokaratkaisujen parissa. Harjoittelu koostuu omaan erikoisalueeseen liittyvistä tehtävistä ja hankkeista. Lisäksi harjoittelijoilla on yhteisiä tapaamisia, joissa tutustutaan toisiin harjoittelijoihin ja Apetitin eri toimintoihin. Meillä on innostunut ja ammattitaitoinen työyhteisö eri puolilla Suomea. Mikäli jaat kanssamme aidon innostuksen ruokaan, arvostat tekemisen meininkiä ja aitoa tiimipelitaitoa, saatat hyvinkin olla etsimämme henkilö!

Lisätietoja antaa Laatupäällikkö Jenni Haapiainen ke 23.1. klo 14-16 ja ma 28.1. klo 14-16 p. 010 402 4325.

Hae paikkaa 31.1.2019 mennessä täyttämällä sähköinen hakemuslomake.

Apetit on kasvisten ykkönen, vahvasti kotimaiseen ruoan alkutuotantoon toimintansa perustava elintarvikeyhtiö. Luomme kasviksista hyvinvointia tarjoamalla terveellisiä, maistuvia ja arkea helpottavia ruokaratkaisuja. Lisäksi jalostamme rypsistä laadukkaita kasviöljyjä ja rypsipuristeita rehuraaka-aineeksi sekä käymme viljakauppaa kansainvälisesti. Haluamme olla kasvipohjaisten ruokaratkaisujen edelläkävijä. Apetit Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsingissä. Apetitin liikevaihto vuonna 2017 oli 312 miljoonaa euroa ja henkilöstömäärä keskimäärin 557. Lue meistä lisää osoitteessa apetitgroup.fi.