(Poistunut julkaisusta)

Laadunvarmistaja
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.12.2019

Haemme asiakkaallemme Lehmoon tarkkaan ja itseään toistavaan työhön kykenevää laadunvarmistajaa. 

Työtehtävät pitävät sisällään mm. laadunvalvontaa ja käsin tehtävää pakkaustyötä. Kyseessä on 2-vuorotyö, jossa työvuorot tehdään maanantaista perjantaihin vuoroviikoin, viikonloppuisin ei ole töitä. 

Hakijoilta toivomme jonkin verran aikaisempaa työkokemusta teollisuuden laadunvalvonta- tai kokoonpanotehtävistä. Tärkeintä on kuitenkin kyky tehdä pitkäjänteisyyttä ja tarkkuutta vaativaa työtä. Työ alkaa joulukuun aikana ja kestää aluksi 3-4 viikkoa, jatko on mahdollinen. 

Mikäli olet etsimämme henkilö niin jätä hakemuksesi pikaisesti, sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja: tanja.asikainen@rtkhenkilostopalvelu.fi / 050 376 5735

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.