(Poistunut julkaisusta)

Laadunvalvonta- laborantti
Vitabalans

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.8.2020

Vitabalans on vahvasti kasvava ja kansainvälistyvä lääkeyritys, joka kehittää, valmistaa ja markkinoi reseptilääkkeitä, itsehoitolääkkeitä, ravintolisiä ja eläinvalmisteita. Tehtaamme ja pääkonttorimme sijaitsevat Hämeenlinnassa.

Etsimme ammattitaitoiseen joukkoomme yhtä LAADUNVALVONTALABORANTTIA toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen ja yhtä määräaikaiseen työsuhteeseen.

Parhaat edellytykset tehtävän hoitamiseen antaa laboratorioalan tutkinto. Aikaisempi kokemus kemiallisista analyysitekniikoista (esim. HPLC, UV, IR, titraukset) sekä työskentely GMP-ympäristössä katsotaan eduksi. Lisäksi olet innostunut, joustava ja vastuullinen tiimityöskentelijä, ja osaat käyttää sujuvasti MS Office -ohjelmistoja sekä ymmärrät englanninkielisiä ohjeistuksia.

Tarjoamme monipuolisia, mielenkiintoisia, haastavia ja vastuullisia työtehtäviä kokeneessa työyhteisössä.
Lisätietoja tehtävästä antaa laadunvalvontalaboratorion päällikkö Jari Ratilainen puh. (03) 615 6054 ja laboratoriomestari Päivi Vähäjärvi. Pyydämme lähettämään vapaamuotoisen hakemuksen ja CV:n palkkatoiveineen 6.9.2020 mennessä osoitteeseen recruitment@vitabalans.com. Paikat voidaan täyttää heti sopivien henkilöiden löydyttyä.