(Poistunut julkaisusta)

Laadunvalvonta-assistentti, kesätyö
Lidl Suomi Ky

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2021

Haemme iloiseen joukkoomme kesän ajaksi

LAADUNVALVONTA-ASSISTENTTIA

 

 

”Tuli yllätyksenä, kuinka paljon vastuuta minulla on ja kuinka paljon pystyn vaikuttamaan työpanoksellani. Ja se on tooodella iso plussa!”

-Kesätyöntekijä, 2020

 

Jokainen kesätyöntekijämme vaikuttaa siihen, että olemme asiakkaidemme ykkösvalinta. Me lidliläiset teemme asiakkaidemme arjesta sujuvampaa ja yllätyksellisempää, ja laadunvalvonta-assistenttina olet keskeisessä roolissa tukemassa laadunvalvontaosastomme asiakaspalautetiimiä.

Oletko kiinnostunut elintarvikealasta? Loistatko erinomaisilla tiimityöskentelytaidoillasi? Hienoa, hae meille laadunvalvonta-assistentiksi laadunvalvontaosaston asiakaspalautetiimiin!

Laadunvalvontaosastomme varmistaa tuotteidemme korkean laadun erilaisilla tutkimuksilla ja analyyseilla sekä testaamalla tuotteita koekeittiössä. Asiakaspalautetiimissä vastaamme asiakkaiden reklamaatioihin ja kiperiin kysymyksiin yhteistyössä tuotteen valmistajan sekä asiakaspalvelun kanssa. Laadunvalvonta-assistenttina pääasiallinen työtehtäväsi on asiakasreklamaatioiden käsittely. Avustat myös aistinvaraisten arviointitilaisuuksien järjestämisessä ja tuet muita työntekijöitämme erilaisissa tuotteiden laadunvalvontaan liittyvissä tehtävissä. Teet yhteistyötä tavarantoimittajien sekä muun organisaatiomme kanssa. Kesätyön ajankohta on sovittavissa, mutta toivomme, että pystyisit aloittamaan toukokuussa ja työskentelemään meillä elokuuhun asti.

 

Tällaisia asioita toivomme sinulta

  • Tehtävään soveltuvaa koulutusta – elintarvikealan opintosi ovat loppusuoralla
  • Erinomaista suomen ja englannin kielen taitoa - saksan kielen osaaminen on iso plussa
  • Halua tarttua haasteisiin oma-aloitteisesti – ristoreippaus on osa mahtavaa luonnettasi
  • Hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja – tiimityöskentely on lähellä sydäntäsi
  • Ajokorttia – olet valmis hyppäämään rattiin tarvittaessa

 

Tätä kaikkea tarjoamme sinulle

  • Mielenkiintoiset ja monipuoliset työtehtävät huipputiimissä – työpäiviäsi sävyttävät hauskat työtehtävät ja vielä hauskemmat työkaverit
  • Henkilökohtaisen kummin – kummin tehtävä on tukea sinua koko työjaksosi ajan
  • Mahdollisuuden oman ammattitaidon kasvattamiseen – olet kesätyöntekijänä arvostettu ja tasavertainen kollega, et kahvinkeittäjä
  • Arvokasta työkokemusta suuren kansainvälisen organisaation pääkonttorilla – saat jalkasi kasvuyrityksen ovenrakoon sekä pääset osaksi suurempaa ja kansainvälistä kokonaisuutta
  • Modernit työskentelytilat ja etätyömahdollisuuden – pääkonttorimme odottaa sinua Espoossa viihtyisine tiloineen ja kesän edetessä voit ajoittain tehdä töitä myös kotitoimistolla.

Tule työkaveriksemme!                   

Tilaisuutesi on koittanut. Hae tehtävää täyttämällä sähköinen hakulomake 1.2.2021 mennessä osoitteessa tyopaikat.lidl.fi. Liitä mukaan CV:si ja hakemuksesi. Kerro hakemuksessasi, koska pystyisit aloittamaan työt.

Kesätyöntekijöiden hakuprosessi toteutetaan tammi-helmikuussa ja valinnat tehdään maaliskuun alkuun mennessä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Käytämme työhaastattelujen tekemiseen videohaastatteluja ja yksilöhaastatteluja, joissa on huomioitu terveys- ja turvallisuusasiat. Videohaastatteluun etenevät hakijat saavat kutsun henkilökohtaisesti sähköpostilla.

 

Kysymyksiä?

Kyllä kiitos! Laadunvalvonnan team leader Miia Kangas (puh. 09 2345 6854) vastaa ilomielin kysymyksiisi tiistaina 19.1.2021 klo 13.00 – 14.00 ja keskiviikkona 27.1.2021 klo 9.30 – 11.00.