(Poistunut julkaisusta)

Laadunvalvonta-assistentti, kesätyö
Lidl Suomi Ky

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2020

Haemme iloiseen joukkoomme kesän ajaksi

LAADUNVALVONTA-ASSISTENTTIA

Haluatko ansaita tänä kesänä?

Se sopii, sillä meillä voit ansaita niin rahaa, palkitsevaa tekemistä ja arvokasta työkokemusta kuin hauskaa seuraa. Haluamme ansaita sinut lidliläiseksi ja arvostamme osaamistasi. Siksi tarjoamme sinulle työn, jossa olet osa huippuporukkaa ja teet monipuolisia hommia. Olemme tänäkin vuonna Vastuullinen kesäduuni -kampanjan jäsen.

 

Oletko kiinnostunut elintarvikealasta? Loistatko erinomaisilla tiimityöskentelytaidoillasi? Hienoa, hae meille laadunvalvonta-assistentiksi laadunvalvontaosaston asiakaspalautetiimiin!

Laadunvalvontaosastomme varmistaa tuotteidemme korkean laadun erilaisilla tutkimuksilla ja analyyseilla sekä testaamalla tuotteita koekeittiössä. Asiakaspalautetiimissä vastaamme asiakkaiden reklamaatioihin ja kiperiin kysymyksiin yhteistyössä tuotteen valmistajan sekä asiakaspalvelun kanssa. Laadunvalvonta-assistenttina pääasiallinen työtehtäväsi on asiakasreklamaatioiden käsittely. Avustat myös aistinvaraisten arviointitilaisuuksien järjestämisessä ja tuet muita työntekijöitämme erilaisissa tuotteiden laadunvalvontaan liittyvissä tehtävissä. Teet yhteistyötä tavarantoimittajien sekä muun organisaatiomme kanssa. Kesätyön ajankohta on sovittavissa, mutta toivomme, että pystyt aloittamaan toukokuussa ja työskentelemään elokuuhun asti.

 

Tällaisia asioita toivomme sinulta

  • Tehtävään soveltuvaa koulutusta – elintarvikealan opintosi ovat loppusuoralla
  • Erinomaista suomen ja englannin kielen taitoa - saksan kielen osaaminen on iso plussa
  • Halua tarttua haasteisiin oma-aloitteisesti – ristoreippaus on osa mahtavaa luonnettasi
  • Hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja – tiimityöskentely on lähellä sydäntäsi
  • Ajokorttia – olet valmis hyppäämään rattiin tarvittaessa

 

Tätä kaikkea tarjoamme sinulle

  • Mielenkiintoiset ja monipuoliset työtehtävät dynaamisessa huipputiimissä – työpäiviäsi sävyttävät hauskat työtehtävät ja vielä hauskemmat vitsit
  • Henkilökohtaisen kummin – kummin tehtävä on tukea sinua koko työjaksosi ajan
  • Mahdollisuuden oman ammattitaidon kasvattamiseen – olet kesätyöntekijänä arvostettu ja tasavertainen kollega, et kahvinkeittäjä
  • Arvokasta työkokemusta suuren kansainvälisen organisaation pääkonttorilla – saat jalkasi kasvuyrityksen ovenrakoon sekä pääset osaksi suurempaa ja kansainvälistä kokonaisuutta
  • Modernit työskentelytilat – pääkonttorimme odottaa sinua Espoossa viihtyisine tiloineen

 

Tule työkaveriksemme!                        

Tilaisuutesi on koittanut. Hae tehtävää täyttämällä sähköinen hakulomake 29.1.2020 mennessä. Liitä mukaan CV:si ja hakemuksesi. Kerro hakemuksessasi, koska pystyisit aloittamaan työt.

 

Kysymyksiä?

Kyllä kiitos! Laadunvalvonnan team leader Sanna Rantalainen (puh. 09 2345 6694) vastaa ilomielin kysymyksiisi tiistaina 14.1. klo 9–11 ja tiistaina 28.1. klo 13–15.