(Poistunut julkaisusta)

Laadunvalvonta-asiantuntija, Panda (Orkla Confectionery & Snacks Finland Ab)
Orkla Confectionery & Snacks Finland Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.2.2020
Orkla Suomi on kahden maamme johtavan elintarvikeyrityksen toiminnallinen yhteenliittymä, jonka muodostavat Orkla Foods Finland Oy ja Orkla Confectionery & Snacks Finland Ab.
Vahvat tuotemerkkimme, joilla on pitkä historia suomalaisissa ruoka- ja välipalatiloissa, ovat Abba, Ahti, Anamma, Anyday, Ekströms, Felix, Frödinge, Fun Light, Grandiosa, Jacky, Kantolan, Panda, Pastella, Paulúns, Risifrutti, Taffel, Tiira, Oolannin ja Vesta. Tuotantolaitoksemme sijaitsevat Haraldsbyssä ja Vaajakoskella. Tuotamme perunatuotteita Haraldsbyssä Ahvenanmaalla ja Vaajakoskella valmistamme makeisia.

Haemme Orkla Suomen Vaajakosken tehtaalle vakituiseen työsuhteeseen LAADUNVALVONTA-ASIANTUNTIJAA vastaamaan tuotteiden päivittäisestä laadunvalvonnasta ja osallistumaan laatujärjestelmän ylläpitoon ja kehittämiseen.

Laadunvalvonta-asiantuntija työskentelee osana tehtaan laatutiimiä vastaten päivittäisen laadunvalvonnan toteuttamisesta. Hän huolehtii näytteiden lähettämisestä analysoitavaksi ja tehtaan omassa laboratoriossa suorittaa tuotteiden päivittäistä laadunvalvontaa aistinvaraisin arvioin ja perusanalyysein. Laadunvalvonta-asiantuntija vastaa analyysitulosten seurannasta ja dokumentoinnista sekä raportoinnista. Hän on tärkeässä roolissa tuotannon sujuvuuden varmistamisessa huolehtimalla mm. raaka-aineiden vastaanottotarkastuksista ja käyttöhyväksynnöistä. Laadunvalvonta-asiantuntija kommunikoi toimitusketjun muiden osastojen kanssa tuotteiden laatuun liittyvissä asioissa sekä ohjaa laadunvalvontaan liittyvissä asioissa. Laatutiimin jäsenenä, laadunvalvonta-asiantuntija vastaa omalta osaltaan laatujärjestelmän toteuttamisesta ja siihen liittyvistä dokumentoinneista sekä osallistuu järjestelmien mukaisten toimintojen kehittämiseen tehtaalla. Laadunvalvonta-asiantuntija raportoi tehtävässään tehtaan laatupäällikölle.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta, laboratoriotyöskentelyn perustaitojen osaamista sekä elintarvikeanalytiikan, myös aistinvaraisen arvioinnin, tuntemusta ja ymmärrystä, kokemusta elintarvikkeiden laadun ja tuoteturvallisuuden varmistamisesta sekä hyviä vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja - myös englanninkielellä. Tehtävässä menestyminen edellyttää järjestelmällistä tapaa työskennellä ja hallita kokonaisuuksia, itsenäistä ja proaktiivista työskentelyotetta sekä vastuunotto- ja päätöksentekokykyä.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haasteellisen tehtäväkentän tehdastoiminnan kehittämisessä. Tukenasi toimii ammattitaitoinen ja jatkuvasti kehittyvä työyhteisö, jossa kansainvälisen konsernin palkitsemis-, koulutus- ja etenemismahdollisuudet. Työpaikka sijaitsee Orkla Suomen Vaajakosken tehtaalla, joka on savuton työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä antaa Vaajakosken tehtaan laatupäällikkö Eliisa Haverinen, puh. 040 590 1355
torstaisin klo 14-16. Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoivomuksineen 29.2.2020 mennessä Go On:n nettisivujen kautta. Lisätietoja rekrytoinnista antaa Go On:n HR-asiantuntija Emmi Leppänen, p. 044 334 6292.