(Poistunut julkaisusta)

Laadunvalvonnan työnjohtaja
CABB Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.3.2019

CABB on maailmanlaajuinen kemian alan yritys. Olemme toimineet Kokkolassa vuodesta 1984 lähtien ja työllistämme siellä noin 200 henkilöä.

Kokkolan tehtaallamme valmistamme rahtivalmistuksena kasvinsuojeluaineita ja niiden välituotteita sekä lääkeaineiden välituotteita. Tuotteidemme ja prosessiemme kemiallisesta laadunvalvonnasta vastaa vajaan kahdenkymmenen ammattilaisen tiimi. Tuotantomme on orgaanista hienokemiaa ja laadunvalvonnassa käytämme pääsiassa kaasu - ja nestekromatografia menetelmiä.

HAEMME LAADUNVALVONNAN TYÖNJOHTAJAA

vastaamaan laadunvalvontalaboratorion työnjohtajan tehtävistä. Tehtäviisi kuuluu laadunvalvonta-laboratorion vuorotyön johto, laboratoriotyön työturvallisuuden ja laadun kehittäminen. Työnjohtaja toimii laadunvalvontalaboranttien esimiehenä. Tehtäviisi kuuluu osallistua laboratoriolaitteiden huoltoon ja ylläpitoon sekä huolehtia analytiikan seurannasta ja raportoinnista.

Tehtävässä vaaditaan laboratorioanalyytikon (AMK) tai vastaavaa alan koulutusta. Muutaman vuoden työkokemus alalta sekä englannin kielen taito katsotaan eduksi valintaa tehtäessä. Hyvät vuorovaikutus- ja esimiestaidot ovat työnjohtotehtävien hoidossa erittäin tärkeitä. Kiinnostus laadunvalvontatoimintojen jatkuvaan kehittämiseen luo vahvan pohjan tehtävän menestykselliselle hoitamiselle.

Hakeminen ja lisätiedot

Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä luemme hakemuksia jo hakuajalla. Viimeinen hakupäivä on 7.4.2019

Lisätietoja laadunvalvonnan työnjohtotehtävästä antaa laadunvalvontapäällikkö Aila Runtti, puh. 046 8760 555. Parhaiten tavoitettavissa torstai ja perjantai aamupäivisin tai sähköpostitse aila.runtti@cabb-chemicals.fi

Hakemukset ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen lähetetään 7.4.2019 mennessä osoitteeseen recruiting@cabb-chemicals.fi