(Poistunut julkaisusta)

Laadunvalvonnan kesätyöt
Teknos Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.1.2020

Jatkaaksemme toimialan suunnannäyttäjänä ja palvellaksemme liiketoimintaa parhaalla mahdollisella tavalla etsimme nyt joukkoomme

LABORANTTEJA LAADUNVALVONNAN KESÄTÖIHIN  Rajamäen tehtaallemme kesän 2020 sesonkiin.

Tarjoamme kesälle 2020 useita kesätyöpaikkoja laadunvalvonnan tehtävissä jauhe- ja nestemaalituotannossa. Työt alkavat toukokuussa ja päättyvät elokuun lopussa. Tehtävän tarkoituksena on tuotteidemme laadun varmistaminen. Tulet työskentelemään joko jauhemaalituotannon tai nestemaalituotannon käyttölaboratoriossa. 

Laborantin työtehtäviin kuuluvat näytteiden otot, mittaukset ja analysoinnit erilaisilla menetelmillä. Lisäksi teet esimerkiksi tuotantosävytyksiä, raaka-aineiden analysointia ja tulosten kirjaamista järjestelmäämme. Työtehtäviisi kuuluu myös laboratorion siistinä pitäminen ja erilaiset puhdistukset. Toivommekin työtavoiltasi siisteyttä ja tarkkuutta. Työssä tehdään yhteistyötä eri osastojen kanssa, kuten esimerkiksi tuotannon ja tutkimuksen kanssa. Työ on osastosta riippuen joko kaksivuoro- tai kolmivuorotyötä. 

Voit olla etsimämme henkilö, jos

  • opiskelet laboratorio tai kemian alaa. Voit myös olla jo valmistunut.

  • tehtävä edellyttää erinomaista suomen kielen taitoa ja vähintään 18 vuoden ikää. 

  • omaat hyvät yhteystyötaidot, joita vaaditaan esimerkiksi eri osastojen kanssa työskentelyssä.

  • toivomme, että tartut mielelläsi ripeästi toimeen etkä hätkähdä paineen alla työskentelyä. 

  • sinulla on hyvät matemaattiset taidot ja looginen päättelykyky, joita tarvitset esimerkiksi lisäyksiä laskiessa. 

  • työvuorot voivat vaihdella, joten eduksi katsotaan joustava asenne työvuorojen suhteen.  

Arvostamme 

  • hyviä IT-taitoja ja aiempaa kokemusta IFS-järjestelmän käytöstä. 

  • aiempaa työkokemusta laboratoriossa työskentelystä tai kemian alalta. 

Hae rohkeasti paikkaa, vaikka sinulla ei olisikaan vielä aiempaa työkokemusta alaltasi. Tässä työssä asenteella pärjää pitkälle. Me Teknoksella tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen, jonka lisäksi apunasi ovat ammattitaitoiset työkaverit.  

Tarjoamme sinulle:  

Perehdytämme sinut työtehtävääsi. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän, mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi vastuualueeseesi liittyen ja rakentaa urapolkuasi kasvavassa yrityksessä. Teknoksella pääset työskentelemään perheenomaisessa, välittävässä ja ihmisiä arvostavassa yrityskulttuurissa. Saat käyttöösi kattavat henkilöstöedut, kuten esimerkiksi henkilöstöravintolan, hierontaedun, kuntosalin sekä kattavat työterveyden palvelut.   Työsuhde on määräaikainen ja työt alkavat toukokuussa ja päättyvät elokuun lopussa 2020.  

Kuulostaako sinulle sopivalta työpaikalta? 

Siinä tapauksessa kuulemme sinusta lisää mielellämme! Hae paikkaa viimeistään 27.2.2020 mennessä oheisella hakulomakkeella. Palkkaamme hakijoita jo hakuajan aikana, joten hae paikkaa mahdollisimman pian. Hakulomakkeemme on erittäin hakijaystävällinen ja nopea täyttää. Haluamme kuitenkin päästä tutustumaan sinuun paremmin, joten liitäthän mukaan ansioluettelosi ja hakemuskirjeesi.  

Kuinka voit ottaa yhteyttä? 

Kysymyksiisi vastaavat laadunvalvonnan esimiehet Sanna Räisänen ja Marko Hintsala. Tavoitat heidät joko puhelimitse puh. +358 950609660 / Sanna tai +358 950609663 / Marko taikka sähköpostitse etunimi.sukunimi@teknos.com. Lisätietoja voi kysyä myös HR-koordinaattori Mari Jylhältä, puh. +358 45 788 18728 tai mari.jylha@teknos.com. Voit myös tutustua meihin tarkemmin Teknoksen kotisivuilla.