(Poistunut julkaisusta)

Laadunvalvonnan asiantuntija, prosessi- ja konetekniikka
Helen Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.7.2020

Tule tekemään kanssamme uutta energiatulevaisuutta!

Me Helenissä uudistumme voimakkaasti ja kehitämme jatkuvasti puhtaampia sekä ympäristöystävällisempiä tapoja tuottaa energiaa. Lämmön, jäähdytyksen ja sähkön lisäksi tarjoamme uusia, asiakkaidemme tarpeisiin yhä paremmin sopivia ratkaisuja alueelliseen ja uusiutuvaan energiaan, älykkäisiin kiinteistöihin sekä sähköiseen liikenteeseen. Uudet innovaatiot ovat osa arkeamme, ja ne syntyvät yhteistyössä asiakkaidemme kanssa.

Etsimme nyt joukkoomme 

Laadunvalvonnan asiantuntijaa (prosessi- ja konetekniikka)

vahvistamaan investointiprojektien toteutusta. Tehtävä on määräaikainen perhevapaasijaisuus 31.12.2021 asti.

Investointiprojektin toteutusvaiheen laadunvalvonnalla varmistetaan laitosten häiriötön käyttöönotto ja pitkä elinkaari. Merkittävimpänä projektina on Vuosaareen rakennettavan uuden biolämpölaitoksen laadunvalvonnan koordinointi ja laatuasioiden ylläpito projektin eri vaiheissa yhdessä Helenin oman tarkastustoiminnan sekä ulkopuolisten resurssien kanssa. Käytännössä tulet siis toimimaan hankkeen toimittajien ja Helenin oman projektiorganisaation rajapinnassa kaikkiin laatuun liittyvissä asioissa laadunvalvontasuunnitelman mukaisesti. Sovittaessa työhön kuuluu myös toimittajien tiloissa suoritettavaa toimitusvalvontaa, joka edellyttää matkustamista ja hyvää englanninkielen taitoa.

Tehtävänkuvaa mahdollista muokata omien vahvuuksiesi ja osaamistesi ympärille, sisältäen jotain seuraavista:

•    Investointiprojektien toimitus- ja laadunvalvonta

•    Investointiprojektien kone- ja materiaalitekninen asiantuntijatuki

•    Helenin voimalaitosten materiaaliselvitykset ja elinkaarenhallinnan tuki

Tehtävässä menestyminen edellyttää kone- tai materiaalitekniikan korkeakoulututkintoa tai vastaavia pätevyyksiä (esim. IWE, IWS tai NDT-pätevyydet). Sinulla on myös aiempaa kokemusta teollisuuden tai tehdastoimitusten laadunvalvonnasta.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja itsenäisen tehtäväkentän, osaavan työyhteisön sekä mahdollisuuden kehittää omaa osaamista energia-alan huippupaikalla.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä ja tulevasta tiimistäsi antaa Juha Viuhko 040 527 2293 tai juha.viuhko@helen.fi, parhaiten tavoitettavissa arkipäivisin klo 8-16.

Kohtasivatko energiamme? Voit helposti laittaa hakemuksen rekryjärjestelmämme kautta (helen.fi/rekry), viimeistään 2.8.2020 mennessä. Huomaathan, että poikkeusaikana haastattelemme sopivia hakijoita Teamsin välityksellä. Rekrytointiprosessi sisältää kaksi haastattelukierrosta sekä mahdollisen soveltuvuusarvioinnin.


Yhdistetään voimat!