Laadunvalvoja
RTK-Henkilöstöpalvelu

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 6.9.2021

Haemme yhteistyössä asiakasyrityksemme kanssa Joensuuhun laadunvalvojia pidempiaikaiseen työsuhteeseen.

Työtehtävät sisältävät laadunvalvontaa, pakkaamista sekä jälkikäsittelyä voimassa olevan ohjeistuksen ja standardien mukaisesti.

Oletko pitkäjänteinen, huolellinen ja tarkka tekijä? Voit olla alan ammattilainen tai vasta alalle haluava. Motivoitunut asenne kuitenkin ratkaisee - Mikäli olet oma-aloitteinen sekä halukas kehittymään teollisuuden osaajaksi, voit olla juuri etsimämme henkilö. Osaamistasi tuetaan kattavalla ja laadukkaalla perehdytyksellä.

Työtä on tarjolla kokopäiväisesti ja sitä tehdään 3-vuorossa. Kyseessä on suorarekrytointi ja työt alkavat suoraan asiakasyrityksen kirjoilla. Työt alkavat sopimuksen mukaan sopivien henkilöiden löydyttyä. 

Tartu mahdollisuuteen ja lähetä hakemuksesi alla olevan linkin kautta – odotamme, että pääsemme kuulemaan juuri sinusta!

Heräsikö mieleesi kysyttävää? Lisätietoja tehtävästä antavat:

Minna Taivainen, p. 044 385 4280 / minna.taivainen@rtkhenkilostopalvelu.fi
Sara Karhu, p. 044 412 4547 / sara.karhu@rtkhenkilostopalvelu.fi
Matti Huovinen, p. 050 341 7993 / matti.huovinen@rtkhenkilostopalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1495825
  • Tehtäväalue: Tuotanto- ja pienteollisuus
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 7.10.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pohjois-Karjala