Laadunvalvoja
RTK-Henkilöstöpalvelu

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 21.4.2021

Haemme asiakkaallemme Joensuuhun laadunvalvojia.

Työpäiväsi sisältävät laadunvalvontaa, pakkaamista sekä jälkikäsittelyä voimassa olevan ohjeistuksen ja standardien mukaisesti.

Toivomme sinulta hyvää motivaatiota ja asennetta tehtävää työtä kohtaan, tarkkuutta sekä pitkäjänteisyyttä. Tehtävä sopii erinomaisesti sinulle, jos pohdit esimerkiksi alan vaihtamista ja kaipaat uusia tuulia työelämään sekä etsit pidempiaikaista työtä.

Työarkesi laadunvalvojana on kolmivuorotyötä. Sinun ei tarvitse olla valmis taitaja eikä aikaisempi kokemus tehtävistä ole välttämätöntä, sillä sinua odottaa kattava ja laadukas perehdytys.

Työsuhde on alussa määräaikainen ja työtä on tarjolla kokopäiväisesti. Työnantajasi on työsuhteesi alussa RTK-henkilöstöpalvelu, ja sinulla on erittäin hyvä mahdollisuus työllistyä asiakkaan kirjoille. RTK-henkilöstöpalvelun työntekijänä saat käyttöösi kattavat työterveyshuoltopalvelut sekä kulttuuri- ja liikuntasetelit tukemaan hyvinvointiasi myös vapaa-ajalla: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/tyontekijoille/

Työt alkavat asiakkaidemme tarpeen mukaan, ja mahdollisuudet työn aloitukseen ovat jopa pikaiset. Tartu mahdollisuuteen ja lähetä hakemuksesi alla olevan linkin kautta – odotamme, että pääsemme kuulemaan juuri sinusta!

Heräsikö mieleesi kysyttävää? Lisätietoja tehtävästä antavat:

Sara Karhu, p. 044 412 4547 / sara.karhu@rtkhenkilostopalvelu.fi
Minna Taivainen, p.044 385 4280 / minna.taivainen@rtkhenkilostopalvelu.fi
Matti Huovinen, p. 050 341 7993 / matti.huovinen@rtkhenkilostopalvelu.fi

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1435622
  • Tehtäväalue: Tuotanto- ja pienteollisuus
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 19.5.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pohjois-Karjala