Laadunvalvoja
RTK-Henkilöstöpalvelu

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 21.1.2021

Haemme asiakkaallemme  Joensuun toimipisteeseen laadunvalvojia määräaikaiseen työsuhteeseen.

Työ sisältää Puolivalmisteiden/ lopputuotteiden kokoonpanoa, laadunvalvontaa, pakkaamista sekä jälkikäsittelyä voimassa olevan ohjeistuksen/ standardien mukaisesti. Työ on keskeytymätöntä kolmivuorotyötä. Toivomme sinulta hyvää motivaatiota ja asennetta tehtävää työtä kohtaan, tarkkuutta sekä pitkäjänniteisyyttä. Aikaisempi kokemus ei ole välttämätöntä koska tehtävään on kattava ja laadukas perehdys.

Tarjoamme kokopäiväisen työsuhteen alkuun RTK-henkilöstöpalvelun kautta, jossa erittäin hyvä mahdollisuus työllistyä asiakkaan kirjoille vakituiseen työsuhteeseen. RTK:lla on tarjolla hyvät ja kattavat edut työntekijöille.

Jätä hakemuksesi pikaisesti, haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Työ alkaa portaittain helmikuun aikana.

Lisätietoja antaa:

Minna Taivainen, p.044 385 4280 / minna.taivainen@rtkhenkilostopalvelu.fi 
Matti Huovinen, p. 050 341 7993 / matti.huovinen@rtkhenkilostopalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Panostamme paikalliseen, henkilökohtaiseen palveluun sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1411139
  • Tehtäväalue: Tuotanto- ja pienteollisuus
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.1.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Joensuu