(Poistunut julkaisusta)

Laadunvalvoja
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.12.2019

Haemme Joensuun alueella toimivalle muovialan asiakkaallemme laadunvalvojia.

Työtehtävät ovat pääosin muovituotteiden laadunvalvontaa, käsikokoonpanoa, erilaisten kirjausten tekemistä sekä tuotteiden pakkaamista. Töitä tehdään joko 2- tai 3-vuorossa.

Työntekijöiltä toivotaan kykyä pitkäjänteisyyttä vaativaan työskentelyyn sekä reipasta asennetta ja oma-aloitteisuutta. Aikaisempi työkokemus teollisuuden tehtävistä katsotaan eduksi, muttei pakolliseksi.

Laadunvalvojan työtehtävät sopivat hyvin myös alanvaihtajille tai sellaisille henkilöille, jotka pitävät välivuotta opiskeluista. Tehtäviin on hyvä perehdytys heti työsuhteen alussa. Tässä tehtävässä pääset oppimaan uusia asioita sekä saat monipuolista työkokemusta tulevaisuutta ajatellen.

Työt alkavat sopimuksen mukaan joulu- tai tammikuun aikana. Työt ovat ainakin aluksi määräaikaisia, mutta niiden jatkuminen pidempäänkin on mahdollista. 

Jos kiinnostuit jätäthän hakemuksesi pian!

Lisätietoja: tanja.asikainen@rtkhenkilostopalvelu.fi / 050 376 5735

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.