(Poistunut julkaisusta)

Laadunvalvoja
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.11.2019

Etsimme Joensuussa toimivalle asiakkaallemme laadunvalvojia ja pakkaajia.

Työntekijöiltä toivotaan kykyä pitkäjänteisyyttä vaativaan työskentelyyn, huolellisuutta tehtävien hoidossa ja oma-aloitteisuutta. Aikaisempi työkokemus teollisuuden tehtävistä on eduksi, muttei välttämätöntä.

Saat työtehtäviin hyvän perehdytyksen heti työsuhteen alussa. Tässä tehtävässä pääset oppimaan uusia asioita sekä saat työkokemusta.

Työtehtävät ovat pääosin muovituotteiden laadunvalvontaa, erilaisten kirjausten tekemistä sekä tuotteiden pakkaamista. Kyseessä on 2-vuorotyö, jossa työvuorot vaihtuvat viikoittain.

Työt alkavat marraskuun 2019 aikana (viikolla 47/48) ja töitä on tiedossa pariksi tai kolmeksi viikoksi.

Aloitamme haastattelut jo hakuajalla, toimi nopeasti, jätä hakemuksesi. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja: tanja.asikainen@rtkhenkilostopalvelu.fi tai p. 050 376 5735

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.