(Poistunut julkaisusta)

Laadunvalvoja
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.8.2019

Haemme Joensuun alueella toimivalle muovialan asiakkaallemme laadunvalvojia.

Työtehtävät ovat pääosin muovituotteiden tarkistusta, käsikokoonpanoa, erilaisten kirjausten tekemistä sekä tuotteiden pakkaamista.

Työntekijöiltä toivotaan kykyä pitkäjänteisyyttä vaativaan työskentelyyn, reipasta asennetta ja oma-aloitteisuutta. Aikaisempi työkokemus teollisuuden tehtävistä katsotaan eduksi, muttei pakolliseksi. Valittavien henkilöiden tulee myös pystyä tekemään 3-vuorotyötä (työvuorot ovat klo 6.00-14.00, 14.00-22.00 ja 22-06.) Viikonloput ovat pääosin vapaita ja töitä tehdään vain arkipäivinä.

Työt alkavat elo-syyskuussa sopimuksen mukaan ja töitä on aluksi tiedossa muutamiksi viikoiksi, mutta töiden jatkuminen pidempäänkin on mahdollista.

Lisätietoja: Tanja Asikainen p. 050 376 5735 / tanja.asikainen@rtkhenkilostopalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.