(Poistunut julkaisusta)

Laadunvalvoja
Go On Oulu

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.2.2018
Go On Oulu etsii asiakkaalleen Maustaja Oy:lle Pyhännälle elintarviketeollisuuteen

LAADUNVALVOJAA

Maustaja on Pyhännällä sijaitseva perinteikäs elintarvikkeiden sopimusvalmistaja. Maustaja on kehittänyt konseptin, jossa yhdistyvät haluttu maku, tuotteen laatu ja tehokas valmistus. Nyt he etsivät tuotekehitys- ja laatutiiminsä osaksi laadunvalvojaa, joka on mukana nykyisten tuotteiden laadunvarmistuksessa sekä lisäksi kehittämässä uusia, ensiluokkaisia elintarvikkeita.

Laadunvalvojan työtehtäviin kuuluvat monipuoliset tehtävät laboratoriossa ja koekeittiössä. Tehtävänkuva muotoutuu hieman valitun henkilön osaamisen mukaan, mutta tärkeintä on, että olet innostunut oppimaan uutta ja haluat olla mukana kehittämässä uusia tuotteita ja makuja. Monipuolinen kokemus elintarviketeollisuudesta, tuotekehityksestä sekä laboratoriotehtävistä luetaan ehdottomasti eduksesi, mutta sinun ei tarvitse olla vielä valmis ammattilainen näissä kaikissa tehtävissä.
Ihannehakijallamme on jo jonkin verran kokemusta tehtävän osa-alueista. Lisäksi into oppia ja soveltaa oppimaansa ovat edellytykset tehtävässä onnistumiseen. Nautit haasteista ja ongelmien ratkomisesta. Pystyt olemaan hyvin tarkka laboratoriotehtävissä, mutta osaat käyttää myös luovuutta koekeittiön puolella.

Toivomme hakijoilta:

- Soveltuvaa koulutusta (elintarvike-, tuotekehitys- tai laboratorioalalta)
- Monipuolista työkokemusta elintarvikealalta, laborantin tehtävistä tai tuotekehityksen puolelta
- Kykyä toimia sekä itsenäisesti että osana tiimiä
- Työhön tarttuvaa, täsmällistä, oma-aloitteista ja itsenäistä työotetta

Tarjoamme valitulle henkilölle loistavan mahdollisuuden päästä kehittämään itseään ja ammattitaitoaan. Tarjolla on monipuolinen ja haasteellinen toimenkuva, jossa pääset itsekin vaikuttamaan tehtäviisi.

Maustajaan yrityksenä voit tutustua tarkemmin heidän verkkosivuillaan osoitteessa www.maustaja.fi.

Palkkaus: TES/osaamisen mukaan
Työ alkaa: Heti sopivan henkilön löydyttyä
Työn kesto: Alkuun määräaikainen 6kk, sen jälkeen mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen.

Kiinnostuitko paikasta? Lähetä kuvallinen hakemuksesi pikimmiten sivujemme www.go-on.fi kautta, kuitenkin viimeistään sunnuntaina 25.2.2018. Aloitamme haastattelut välittömästi ja työpaikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten nopeus on valttia!

Lisätietoja tehtävästä antaa Maustajan henkilöstöpäällikkö Jari Partanen, puh. +358207991368.

Go On Oulu on oululainen henkilöstöpalveluratkaisuja tarjoava yritys, joka on osa Go On Yhtiötä. Tarjoamme räätälöityjä palveluja asiakkaidemme henkilöstötarpeisiin ympäri Suomen. Löydät meidät Facebookista ja Instagramista.