(Poistunut julkaisusta)

Laadunvalvoja Wihurin Metro-tukkuun
Wihuri Oy Aarnio Metro-tukku

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.11.2018

Löytyykö sinulta kokemusta HeVi-osastolla työskentelystä? Haluatko päästä tekemään töitä upouudessa logistiikkakeskuksessa, siistissä ja viihtyisässä työympäristössä?

Haemme asiakkaallemme Wihuri Oy Aarnio Metro-tukulle Vantaan Viinikkalaan ammattitaitoisia laadunvalvojia toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Hedelmä-ja vihannesosaston laadunvalvojan tehtävänä on tarkastaa sisään saapuva tavara, sen laatu ja lämpötilat. Työhön kuuluu myös keräyspaikoilla olevien tuotteiden laadun ja kierron valvonta. Töitä tehdään kahdessa vuorossa klo 6-14 ja klo 14-22. Viikonloppuvuoroja on 1-3 kertaa kuukaudessa.

Hakijoilta edellytämme aiempaa kokemusta HeVi-tuotteiden käsittelystä, reipasta asennetta työntekoa kohtaan, joustavuutta ja tarkkuutta. Hygieniapassi, trukinajotaito ja SAP-osaaminen luetaan eduksi, mutta tarvittaessa nämä voidaan työntekijälle myös kouluttaa. Toivomme lisäksi, että olet luonteeltasi ahkera, sosiaalinen ja luotettava työntekijä, joka ei pelkää tarttua oma-aloitteisesti toimeen eikä pelkää fyysisesti raskastakaan työtä.

Wihurin Metro-tukun uusi logistiikkakeskus on vasta toimintansa aloittanut, jonka vuoksi tilat ovat siistit ja kaikki käytettävät työvälineet moderneja. Sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus päästä olemaan toiminnassa alusta saakka mukana ja saat mahdollisuuden luoda juuri oman näköisesi työpaikan. Työporukka on rento, toisiaan kannustava ja ammattitaitoinen.

Tarve työntekijöille on akuutti, joten lähetäthän hakemuksesi meille viipymättä! Aloitus tehtävässä on heti sopivien henkilöiden löydyttyä.