Laadunvalvoja / viljanvastaanottaja
WorkPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 13.1.2022

Nautitko tarkasta työstä, jossa työpäiväsi kuluvat nopeasti? Oletko kiinnostunut oppimaan uutta elintarvikealan työtehtävistä?

Haemme nyt asiakkaallemme Myllyn Paras Oy:lle tehokasta laadunvalvojaa / viljanvastaanottajaa määräaikaiseen työsuhteeseen. Työsopimus tehdään elokuun 2022 loppuun, minkä jälkeen sinulla on mahdollisuus töiden jatkumiseen.

Myllyn Paras valmistaa, myy ja markkinoi jauhoja, hiutaleita, suurimoita ja pastaa, sekä pakastetaikinoita ja leivonnaispakasteita. Yrityksen kaksi tehdasta sijaitsevat Hyvinkäällä. Myllyssä valmistetaan jauhot, hiutaleet, suurimot sekä pastat, kun taas pakastetehdas on keskittynyt pakastetaikinoiden ja leivonnaispakasteiden valmistukseen. Yhteensä Myllyn Paras Oy työllistää yli sata henkilöä.

Työpäiväsi

Työpäiväsi kuluvat myllyllä monipuolisissa tuotannon työtehtävissä, kuten laadunvalvonnassa, viljanvastaanotossa sekä kuluttajaneuvonnassa. Työtehtäviäsi ovat esimerkiksi viljanäytteiden ottaminen, tuotteiden testaaminen laboratoriossa, sekä kuluttajapalautteisiin vastaaminen. Työt suoritetaan tarkkojen ohjeiden mukaisesti, joten työssä tarvitaan huolellista työotetta. Aiempaa kokemusta kyseisistä työtehtävistä et tarvitse, sillä sinut perehdytetään työhösi. Viikoittainen työaikasi on 40h/viikko maanantaista perjantaisin, ja työaikasi on klo 7.00-15.00.

Toivomme sinulta

 • Motivaatiota ja innokkuutta oppia alan työtehtävät
 • Kykyä työskennellä hektisessä työympäristössä
 • Oma-aloitteista ja täsmällistä työasennetta
 • Hygieniapassista on etua

Tarjoamme sinulle

Myllyn Parhaalla saat mielenkiintoisen ja monipuolisen työn lisäksi kattavan perehdytyksen uusiin työtehtäviisi, sekä kannustavan työyhteisön tuen. Työ on määräaikainen elokuun 2022 loppuun, jonka jälkeen sinulla on mahdollisuus töiden jatkumiseen.

WorkPowerilla pääset työskentelemään kotimaisessa, vakaassa yrityksessä, joka on toiminut alalla yli 15 vuoden ajan ja jatkaa kasvuaan. Tuomme turvaa työsuhteesi eri vaiheisiin. Saat työntekijänämme kolmihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa eri kanavissa sujuvasti ja vastaukset kysymyksiin saa nopeasti.

Hakuprosessi

Kuulostaako tämä työ juuri sinulle sopivalta? Hieno homma! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja haku päättyy heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimithan nopeasti! Työhakemuksen voit laittaa meille kotisivujemme kautta tai suoraan sähköpostiin. Ensimmäinen etähaastattelukierros tapahtuu meidän toimestamme ja potentiaaliset hakijat jatkavat vielä asiakkaan haastatteluun.

Jäikö kysymyksiä?

HR-konsultti Nelli Heikkinen
nelli.heikkinen@workpower.fi
044 747 7005 (yhteydenotot arkisin klo 9.30-11.30)

Asiasanat: laadunvalvoja, viljanvastaanottaja, pakkaaja, pakkaamotyöntekijä, tuotantotyöntekijä, elintarviketyöntekijä, elintarviketeollisuus, tuotanto

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1552386
 • Tehtäväalue: Tuotanto- ja pienteollisuus
 • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
 • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
 • Hakuaika päättyy: 6.2.2022
 • Hakuosoite: www-osoite
 • Sijainti: Uusimaa, Hyvinkää