(Poistunut julkaisusta)

Laadunvalvoja Myllyn Parhaalle
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.2.2020
Haemme asiakkaallemme Myllyn Paras Pakasteet Oy:lle laadunvalvojaa Hyvinkäälle vuoden määräaikaiseen työsuhteeseen.

Myllyn Paras Oy valmistaa, myy ja markkinoi jauhoja, hiutaleita, suurimoita ja pastaa. Yrityksen kaksi tehdasta sijaitsevat Hyvinkäällä. Myllyssä valmistetaan jauhot, hiutaleet, suurimot sekä pastat, kun taas pakastetehdas on keskittynyt pakastetaikinoiden ja leivonnaispakasteiden valmistukseen. Yhteensä yhtiö työllistää yli sata henkilöä.

Myllyn Paras Pakasteet Oy on Suomen ensimmäinen laminoitujen pakastetaikinoiden valmistaja ja on nykyään sektorin markkinajohtaja noin 70%:n markkinaosuudella. Leivonnaispakasteet ovat olleet viime vuosina nopeimmin kasvavia tuoteryhmiä. Kypsät leivonnaispakasteet etenkin HoReCa-sektorilla ovat laajentaneet pakastetehtaan tuotevalikoimaa ja yritys on myös panostanut vahvasti kasvavaan paistopistemarkkinaan.

Työpäiväsi

Työpäiväsi ovat vaihtelevia ja monipuolisia sisältäen käytännön laadunvalvonnan lisäksi myös muita tehtäviä kuten raaka-aineiden vastaanottamista ja omavalvonnan dokumentaatiota. Työssäsi toimit tiiviissä yhteistyössä työnjohtajan kanssa huolehtien esimerkiksi omavalvonnan raporttien tarkistamisesta.

Toivomme sinulta

  • Kokemusta tuotantoteollisuudesta tai laatujärjestelmien käytöstä
  • "Kädet taikinaan"-asennetta ja jämäkkää työotetta

Tarjoamme sinulle

Myllyn Paras Pakasteet Oy:llä saat avuksesi reilut esimiehet ja mukavat työkaverit. Kattavaan perehdytykseen panostetaan ja yhteishenki on hyvä, saat viihtyisän työpaikan monipuolisten työtehtävien lisäksi. Vastuuta annetaan sitä mukaa kun opit työt. Lisäksi työntekijänämme saat kolmihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa puhelimitse kaikissa työhön liittyvissä tilanteissa. 

Hakuprosessi

Kuulostaako tämä työ juuri sinulle sopivalta? Hieno homma! Haastattelemme ehdokkaita jo hakuajan aikana, joten jätä hakemuksesi mahdollisimman pian suoraan sähköpostiin tai kotisivujemme kautta. Haku päättyy heti sopivan henkilön löydyttyä.

Jäikö kysyttävää?

HR-koordinaattori Timo Launonen
timo.launonen@workpower.fi
040 660 2275 (yhteydenotot arkisin klo 9.00-16.30)

HR-koordinaattori Heini Feodorow
heini.feodorow@workpower.fi
044 060 4002 (yhteydenotot arkisin klo 9.00-16.30)

Avainsanat: laadunvalvonta, laadunvalvoja, laatu, tuotanto, tuotantotyö, leipomo