Laadunvalvoja / Lujabetoni Oy
Lujabetoni Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.3.2019
Lujabetoni Oy
Lujabetoni Oy on yli 60-vuotias, johtava betoniteollisuusyritys Suomessa. Palvelemme kestävässä betonirakentamisessa niin ammatti- kuin omakotirakentajiakin. Meillä on toimialan laajin tuotevalikoima ja kykenemme toimittamaan ainoana toimijana Suomessa kaikki betonirakentamisen ratkaisut.

Olemme puhtaasti kotimainen perheyritys jo kolmannessa polvessa. Liikevaihtomme on 156 miljoonaa euroa ja meillä työskentelee lähes 800 betoniammattilaista. Lujabetonilla on elementti-, betonituote- ja valmisbetonitehtaita 23 Suomessa ja kolme Ruotsissa. Lisäksi toimimme yhteisyritysten kautta Venäjän valmisbetoniliiketoiminnassa sekä Ruotsin elementtiteollisuudessa yhteensä kahdeksalla tehtaalla.

Toimenkuva
Etsimme Lujabetoni Oy:lle Pennalan toimipisteelle laadunvalvojaa. Työssä testaat, että betonin laatu täyttää esitetyt vaatimukset. Työskentelet sekä Pennalan tehtaalla, että työmaita kiertäen. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä ja töitä ainakin vuoden 2019 loppuun saakka.

Asiakkaamme kouluttaa sinut tehtäviin, joten sinun ei tarvitse välttämättä olla valmis ammattilainen. Riittää, että sinulle betoni on esimerkiksi tuttu elementti aikaisemman työhistoriasi kautta.
Odotamme sinulta
Hakijoilta odotamme:
-B-ajokorttia,
-Voimassa olevia työturva- ja tieturvakorttia
-Eduksi laskemme betonitehtaan valmistusprosessin tuntemisen / betonilaborantin pätevyys / muu työkokemus betonin parista
Muut tiedot
Työt alkavat sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä. Haastattelut aloitetaan jo hakuajalla, joten älä jää odottelemaan vaan hae heti! Täytä hakemus joko vmp.fi tai soita meille 03-873200 mikäli sinulla on jo hakemus meillä. Lisätietoja saat VMP Lahden toimistolta puh. 03-873200 tai lahti@vmp.fi
Kesto
31.12.2019
Lisätietoja
Tomi Käyhkö, lahti@vmp.fi, (03) 873 200
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 30.04.2019 mennessä.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1253560
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 30.4.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Tomi Käyhkö (lahti (a) vmp.fi)
  • Puhelin: (03) 873 200
  • Sijainti: Orimattila