(Poistunut julkaisusta)

Laadunvalvoja, (Järvenpää)
Gold&Green Foods Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2020

Hakuaika 15.01.2020 – 29.01.2020

Gold&Green Foods Oy on elintarvikeyhtiö, joka on perustettu vuonna 2015. Yrityksen tavoitteena on valmistaa ja kehittää ekologisia, innovatiivisia ja terveellisiä elintarvikkeita kaurasta ja palkokasveista. Liikeidean ydin on puhdas, pohjoismainen kaura yhdistettynä ainutlaatuiseen tuotantomenetelmään.

Gold&Green Foods Oy etsii nyt kauttamme laadunvalvojaa vahvistamaan tiimiään.

Laadunvalvojana työtehtäviisi kuuluu elintarvike- ja ympäristönäytteiden käsittely, analysointi sekä tulosten kirjaaminen. Avustat tuotantoa laadunvalvonnassa ja suoritat erilaisten dokumenttien tarkastuksia. Raportoit tuloksista yrityksen sisällä ja tarvittaessa osallistut erilaisiin laatuun ja tuoteturvallisuuteen liittyviin kehitysprojekteihin.

Odotamme hakijalta:

tehtävään soveltuvaa koulutusta tai kokemusta vastaavista työtehtävistä
sujuvaa suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa
hygieniapassia
MS Office-ohjelmien sujuvaa käyttöä

Eduksi katsomme kokemuksen elintarvikealalta sekä teollisuuden laatu-, turvallisuus- ja ympäristöasioista. Menestyt työtehtävissäsi, mikäli olet työskentelytavoiltasi tarkka ja huolellinen. Pystyt soveltamaan annettuja ohjeita ja olet oma-aloitteinen. Kykenet työskentelemään sekä itsenäisesti että ryhmässä. Pidät rutiineista, mutta siedät myös muuttuvia tilanteita. Omaat hyvät vuorovaikutustaidot.

Työtä tehdään pääsääntöisesti arkisin 37,5h/viikko, mutta toivomme joustavuutta työaikojen suhteen. Tehtävä on uusi, joten sinulla on mahdollisuus päästä vaikuttamaan toimenkuvaasi tulevaisuudessa. Työsuhde alkaa määräaikaisena (7kk) vuokratyösuhteena, jonka jälkeen sinulla on mahdollisuus työllistyä vakituiseen työsuhteeseen asiakasyritykseen.

Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työsuhteen innovatiivisessa ja kasvavassa yrityksessä. Saat loistavat työkaverit sekä itsenäisen ja vastuullisen tehtävän. Perehdytämme sinut yrityksen toimintamalleihin ja tuotteisiin.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä ja aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Jos kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus oheisen linkin kautta tai lähetä ansioluettelosi sekä hakemuksesi palkkatoiveineen Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Nina Sarkille. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kaikki lisätiedot tehtävästä arkisin klo 9-15. Nina Sarkki, puh. 050 411 0390. Ei suoria yhteydenottoja Gold&Green Foodsiin.