Laadunvalvoja, Jackon Finland Oy
Jackon Finland Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 10.6.2021

Jackon Finland Oy on osa norjalaista perheyhtiötä Jackon Groupia, joka on pohjoismaiden johtava rakentamiseen ja teollisuuteen tarkoitettujen EPS-, XPS- ja EPP-eristeiden sekä -pakkausten valmistaja. Konsernilla on yli 850 työntekijää kuudessa eri maassa ja 21 eri toimipisteessä, joista 2 sijaitsee Sastamalassa. Jackon tarjoaa tulevaisuuden osaajille monenlaisia uramahdollisuuksia työskennellä rakentamiseen ja teollisuudelle tarkoitettujen tuotteiden sekä palvelujen parissa.

Etsimme nyt asiakkaallemme Jackon Finland Oy:lle pitkäaikaiseen työsuhteeseen kehityshaluista ja oma-aloitteista LAADUNVALVOJAA

Tulet osaksi pientä työhön sitoutunutta ja kehityshaluista työtiimiä, jossa on hyvä yhteishenki. Työssäsi otat näytteitä tuotteista, tarkastelet tuotteen ominaisuuksia käsikäyttöisillä ja automaattisilla mittalaitteilla ja käsittelet eri menetelmillä tuotettua dataa. Työssä luodaan tietoa yrityksen muiden toimintojen, kuten tuotannon ja tuotekehityksen tarpeisiin. Pääset työssäsi kehittämään käytössäsi olevia digitaalisia ja fyysisiä työkaluja vaihteleviin mittaustarpeisiin.

Saatat olla etsimämme henkilö, jos sinulla on taustalla tekninen koulutus, kokemusta tietokantaohjelmistojen parissa työskentelystä (Access, MySQL ym.) ja/ tai sinulle on kertynyt työkokemusta prosessiteollisuudesta. Ohjelmat, oppaat ja muut työtä ohjaavat materiaalit ovat pääosin englanninkielisiä, joten kielitaidon tulee olla perustasolla. Kokemus laadunvalvojan tehtävistä teollisuudesta ja erilaisten mittauslaitteiden käytöstä katsotaan eduksesi, mutta ei ole edellytys. Olet oma-aloitteinen henkilö, joka on nopea omaksumaan uutta ja olet aidosti kiinnostunut materiaalien ominaisuuksien mittaamisesta ja testaamisesta.

Meillä sinua on vastassa yhteen hiileen puhaltava tiimi, jonka vuoksi toivommekin, että hyvä tiimihenki on sinullekin tärkeä arvo. Olet joustava ja pystyt sopeutumaan muuttuvassa toimintaympäristössä. Työhön saat kattavan perehdytyksen ja tukea muilta tiimin jäseniltä eli sinun ei tarvitse olla valmis ammattilainen. Työssä painetta aiheuttaa toisinaan muuttuvat aikataulut ja rutiinitöiden lisäksi suoritettavat mittaustarpeet tuotekehityksen ja erinäisten yhteistyökumppaneiden tarpeisiin.

Työsuhde alkaa kahdeksan kuukauden määräaikaisena työsuhteena Adeccon kautta, jonka jälkeen mahdollisuus rekrytoitua vakituiseen työsuhteeseen Jackon Finland Oy:n omille kirjoille. Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, jossa on joustavat työajat. Työ alkaa sopimuksen mukaan, kuitenkin mahdollisimman pian.

Kuulostiko tämä sinun seuraavalta haasteeltasi? Haluamme kuulla sinusta. Laitathan hakemuksesi tehtävään Adeccon sivujen kautta osoitteessa www.adecco.fi viimeistään 27.06.2021 mennessä. sähköpostitse. Mikäli tehtävästä herää kysymyksiä, vastaamme niihin mielellämme. Voit olla yhteydessä Adeccolla hakua hoitavaa konsulttiin: Sanna Heikkilä puh: 0405753208

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1465845
  • Tehtäväalue: Tuotanto- ja pienteollisuus
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 27.6.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Sanna Heikkilä (sanna.heikkila (a) adecco.fi)
  • Sijainti: Sastamala, Sastamala