(Poistunut julkaisusta)

Laaduntarkkailija (5 tehtävää)
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.1.2021

Tehtävän kuvaus

Haluatko mukaan tekemään merkityksellistä työtä Helsingin kaupungilla? Palkkaamme ensi kesäksi laaduntarkkailijoita havainnoimaan, kuinka pitkällä Helsinki on maailman toimivimman kaupungin rakentamisessa.

Maailman toimivin kaupunki on ennen kaikkea parhaiden mahdollisten olosuhteiden tarjoamista hyvälle ja toimivalle kaupunkiarjelle. Toimivimman kaupungin laaduntarkkailijoita rekrytoidaan siksi erityisesti niihin palveluihin ja toimintoihin, joissa tiedetään olevan haasteita ja joihin halutaan löytää uusia ja innovatiivisiakin ratkaisuja.

Haemme Kaupunkiympäristön toimialalle katutyömaiden laaduntarkkailijoita arvioimaan miltä kaupunki näyttää asukkaiden ja vierailijoiden silmin.

Helsinki on jaettu alueellisesti suurpiireittäin. Tulet havainnoimaan ja arvioimaan oman alueesi katutöiden sujuvuutta. Tehtävässä arvioit ja havannoit muun muassa seuraavia asioita:
- lupaehtojen ja ohjeiden mukaista toimintaa
- opastusta ja liikkumisen poikkeusjärjestelyitä katutyömailla
- työmaaympäristön siisteyttä ja toimivuutta
- miten viestintä katutyömailla on toteutettu

Lisäksi tehtäviisi kuuluvat yllä mainituista asioista raportointi ja jälkiseuranta mobiilisti.

Tarjoamme sinulle konkreettisen mahdollisuuden tulla vaikuttamaan kaupungin kehittymiseen. Saat työhösi kattavan perehdytyksen ja hyvät työsuhde-edut. Työskentelet osana laaduntarkkailijoiden tiimiä ja saat mukavat työkaverit tukemaan sinua työssäsi.

Toivomme, että sinulla on teknisten perustietojen lisäksi hyvät vuorovaikutustaidot. Olet valmis liikkumaan kaupunkiympäristössä päivittäin ja kommunikoit sujuvasti suomen kielellä.

Tehtävä soveltuu parhaiten teknisen alan korkeakoulututkinnon opiskelijalle, esimerkiksi 1 tai 2. vuosikurssin amk-insinööri- tai diplomi-insinööriopiskelijalle.

Ensimmäinen haastattelukierros tullaan toteuttamaan videohaastatteluna viikoilla 5-6, jonka jälkeen kutsumme osan hakijoista henkilökohtaisiin haastatteluihin.

Sopimusala

TS Kunnallinen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Projektinjohtaja Jyrki Paavilainen, p. 09 310 25896 ja 040 482 6618 tai jyrki.paavilainen(at)hel.fi

Lisätietoa

https://www.hel.fi/kaupunkiymparisto